Lancia HPe: Εντυπωσιακό concept από το μέλλον

Το μεγάλο come back επιχειρεί η Lancia με την ιδέα Pu+Ra HPe. Η σιλουέτα του εντυπωσιακού μοντέλου φανερώνει το μέλλον.


Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Λούκα Ναπολιτάνο ήταν ο πρώτος που την οδήγησε, έχοντας τη χαρά να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της εντυπωσιακής ηλεκτροκίνητης ΗPe

Στο Concept αυτό, oι σχεδιαστές πραγματικά ξεπέρασαν τον εαυτόν τους παρουσιάζοντας κάτι που μοιάζει σαν να ήρθε από το μέλλον.

Όλο το αυτοκίνητο, όλα τα εξαρτήματα, το εσωτερικό, τα καθίσματα, η οροφή, το ταμπλό, οι προβολείς, το κάθε ένα αποτελεί και μια σχεδιαστική λεπτομέρεια.

Αρχικά η επανεκκίνηση της Lancia θα γίνει από 6 ευρωπαϊκές χώρες, εκτός φυσικά της Ιταλίας, έως το πρώτο εξάμηνο του 2024.


Η διαδικασία ανανέωσης του μοντέλου αντιπροσωπειών και διανομής θα ολοκληρωθεί σε όλο το δίκτυο του εξωτερικού εγκαίρως για την κυκλοφορία του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Ypsilon.


Στη συνέχεια, o στόχος είναι το μοντέλο να επιτύχει το 50% σε διαδικτυακές πωλήσεις.

Το νέο, μοντέλο αντιπροσώπων και διανομής, βασίζεται σε μια βασική ιδέα της αναγέννησης της Lancia που έχει να κάνει με την «ασυμβίβαστη ποιότητα».

Οι νέοι εκθεσιακοί χώροι θα προσφέρουν στους καταναλωτές μια εντελώς καθηλωτική εμπειρία, τόσο online όσο και και εντός των show rooms, προσφέροντας «οικιακή αίσθηση» χρησιμοποιώντας υλικά, χρώματα και προσοχή στις λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την ιταλική αρχιτεκτονική και ντιζάιν.

Στο πλαίσιο του δεκαετούς στρατηγικής η Lancia προβλέπει την εισαγωγή τριών νέων μοντέλων, ένα κάθε δύο χρόνια, ξεκινώντας από το 2024 με την παρουσίαση του νέου Ypsilon.


Από το 2026, η Lancia θα λανσάρει μόνο ηλεκτρικά μοντέλα και από το 2028, θα πουλάει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *