Lamborghini Urus Performante Essenza SCV12: Μόνο για 40 τυχερούς

Μια ειδική έκδοση της Lamborghini Urus Performante θα παραχθεί σε 40 κομμάτια για ισάριθμους τυχερούς, που θα τη διαμορφώσουν όπως ακριβώς τη θέλουν.


Σύμφωνα με τη Lamborghini, οι 40 ιδιοκτήτες της Essenza SCV12 θα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν τη δική τους «σφραγίδα» στο αντίγραφο που θα αποκτήσουν, σε συνεργασία με το τμήμα Ad Personam της φίρμας, με αποκλειστική σχεδίαση και λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τους αγώνες, για τη μέγιστη σπορ εμφάνιση.

Ο περιορισμένος και ξεχωριστός χαρακτήρας της ειδικής έκδοσης της Urus Performante αναδεικνύεται από την εκτεταμένη χρήση τμημάτων από ανθρακονήματα, σε γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα. Δεν συναντώνται μόνο στο καπό και στην οροφή, αλλά και στα καλύμματα των τροχών, στους καθρέφτες, ακόμα και σε ένα πλαίσιο στο πίσω μέρος, ανάμεσα στα φωτιστικά σώματα, που «φιλοξενεί» το λογότυπο του brand.

Οι σχεδιαστές του Centro Stile δημιούργησαν ένα εξατομικευμένο livery, που συνδυάζει χρωματικούς συνδυασμούς προσαρμοσμένους στις επιθυμίες των πελατών, με αποτέλεσμα να προκύπτει μια εξωτερική διχρωμία. Το κάτω τμήμα του αμαξώματος είναι μαύρο.

Κάθε αντίγραφο θα έχει το δικό του «αριθμό» ζωγραφισμένο στις πόρτες, μαύρες γυαλιστερές ζάντες 23 ιντσών και μαύρες δαγκάνες φρένων στο βασικό εξοπλισμό, αν και οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν όποιο άλλο χρώμα θέλουν.


Στο εσωτερικό, η καμπίνα διαθέτει αποκλειστική επένδυση Alcantara σε μαύρο χρώμα με δερμάτινες λεπτομέρειες, διακοσμήσεις από ανθρακονήματα, μαύρα αλουμινένια στοιχεία και Dark Package με εξαίρεση τις κόκκινες χειρολαβές των θυρών. Από ανθρακόνημα είναι κατασκευασμένο και το διακοσμητικό στοιχείο στην πλευρά του συνοδηγού, αλλά και οι πλάκες με το επετειακό logo των 60 χρόνων της φίρμας αλλά και τον αριθμό του «αντιγράφου» ή το όνομα του πελάτη.


Όσο για τον κινητήρα, είναι ο V8 twin-turbo 4,0 L που αποδίδει 666 PS και 850 Nm, με αποτέλεσμα να χρειάζονται 3,3 sec. για τα 0-100 km/h. Η τελική ταχύτητα είναι 306 km/h.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *