Lamborghini Lanzador: Πρεμιέρα σε ψηφιακό περιβάλλον

Η πλατφόρμα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας Roblox επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν τα δικά τους παιχνίδια και να ανακαλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών που δημιουργούνται από άλλους χρήστες.


Η πλατφόρμα φιλοξενεί παιχνίδια κοινωνικής δικτύωσης που κατασκευάζονται από εικονικά μπλοκ τύπου Lego. Στη ψηφιακό περιβάλλον του Roblox λοιπόν κάνει πρεμιέρα η μελλοντική Lanzador, αρκετά χρόνια νωρίτερα από τη μεταφορά της σε φυσική μορφή στους πραγματικούς δρόμους.

Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία των supercars η νέα Lanzador θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο Ultra GT μοντέλο επιδόσεων, με μέγιστη ισχύ πάνω από 1 MW! Στόχος της Lamborghini είναι να προσεγγίσει νεότερο κοινό, καθώς οι περισσότεροι από 70 εκατομμύρια καθημερινοί ενεργοί χρήστες από 180 χώρες του Roblox, είναι μεταξύ 17-24 ετών.

Αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να επιδείξει η Lamborghini τη δέσμευσή της στην καινοτομία και στο μέλλον της ψηφιακής πολυτέλειας. Παράλληλα το Roblox ξεπερνά τα όρια του παραδοσιακού gaming, καθώς σε ένα τρισδιάστατο περιβάλλον οι χρήστες μπορούν να μάθουν για την πλούσια ιστορία και το σχεδιαστικό DNA της μάρκας, αφού ανοίγονται οι πύλες για το Μουσείο της Lamborghini σε ψηφιακή μορφή.

Επιπλέον τους δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσουν τη «δική τους» εικονική Lanzador, μέσω του προγράμματος εξατομίκευσης Ad Personam και να συμμετέχουν μαζί της σε χρονομετρημένους αγώνες. Η εμπειρία περιλαμβάνει επίσης ψηφιακά αντικείμενα και αξεσουάρ με τη σχεδιαστική υπογραφή της Lamborghini, όπως αγωνιστικά κράνη, σακίδια πλάτης, σκουφιά και καπέλα.


Εξαιρετικά συλλεκτικό θα είναι το ειδικό λογότυπο της Lamborghini σε τρία μόλις αντίτυπα με το καθένα να πωλείται για 1,5 εκατομμύριο Robux (το ψηφιακό νόμισμα της Roblox). Οι τρεις αγοραστές θα μπορέσουν να επισκεφθούν την έδρα της Lamborghini που βρίσκεται στη Σαντ’Άγκατα Μπολονιέζε της Ιταλίας, αλλά και να δουν από κοντά τη νέα Lanzador σε φυσική μορφή.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *