Lamborghini Huracan: Λάμπει με 30.000 πολύχρωμα Led φώτα

Μια εκτυφλωτική Lamborghini Huracan κατάφερε φέτος τα Χριστούγεννα να συγκεντρώσει, κυριολεκτικά, όλα τα φώτα, πάνω της.


Για την ακρίβεια κάθε χιλιοστό από το αμάξωμά της καλύφτηκε με περίπου 30.000 πολύχρωμα Led φώτα, τα οποία μάλιστα μπορούν να προβάλουν διάφορα μοτίβα και σχέδια. Την έμπνευση για το φαντασμαγορικό στολισμό του ιταλικού supercar είχε ο YouTuber ονόματι Alex Choi, ο οποίος προφανώς είχε ως στόχο το παρακάτω βίντεο να γίνει viral, κάτι που κατάφερε, καθώς σε πέντε μέρες έχει συγκεντρώσει σχεδόν 695.000 προβολές.

Βέβαια θα μπορούσε να πει κανείς ότι επαναλαμβάνεται, καθώς και πέρυσι τα Χριστούγεννα είχε διακοσμήσει επίσης με χιλιάδες Led φώτα μια McLaren 720S. Δε γνωρίσουμε πόσες ώρες χρειάστηκαν για να ντύσει ολόκληρη την Lamborghini Huracan, ούτε πια τεχνική χρησιμοποίησε (πάντως δε νομίζουμε ότι έβαλε κόλα), αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι απ’ όπου περνούσε έκλεβε τις εντυπώσεις.

Αν και έλαβε διαβεβαίωση από το δικηγόρο του ότι είναι νόμιμο να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους με τη λαμπερή του Lamborghini Huracan, μάλλον δεν του εξήγησε ότι σκοπεύει να κάνει και αρκετά donuts. Παράλληλα απηύθυνε διαδικτυακή πρόσκληση στους φίλους του, παρακινώντας να στολίσουν με ανάλογο τρόπο τα αυτοκίνητά τους, και να οργανώσουν μια συνάντηση.

Τα πλάνα από τη βόλτα τους σε ορεινούς δρόμους του Λος Άντζελες είναι πραγματικά εντυπωσιακά, ειδικά όταν τα 20 φωτεινά αυτοκίνητα σχημάτισαν ένα μεγάλο κύκλο, στο κέντρο του οποίου η Lamborghini Huracan «χόρεψε» κάνοντας απανωτά donuts.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *