Kia: Υποδεχόμαστε το ανανεωμένο Picanto

Η Kia συνεχίζει να επενδύει στα μικρά της μοντέλα με το Picanto να κυριαρχεί σε αρκετές αγορές. Το νέο Picanto έρχεται εναρμονισμένo με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία“Opposites United” της εταιρείας και με περισσότερη τεχνολογία.


Στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες βλέπουμε το Picanto με τη σπορτίφ εξοπλιστική έκδοση GT Line. Η όψη του ξεχωρίζει με το νέο λογότυπο της Kia, τη χαρακτηριστική μάσκα “tiger nose” που έχει επεκταθεί, τα τριγωνικά εμπρός διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα και το νέο προφυλακτήρα με την επιθετικότερη σχεδίαση. Διαθέτει Led φώτα ημέρας, ενώ προαιρετικοί είναι οι τεχνολογίας Led προβολείς.

Στο πίσω τμήμα συναντάμε νέο προφυλακτήρα, μαύρο διαχύτη και κάθετα φώτα, τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με μια λεπτή λωρίδα που διατρέχει την πόρτα του χώρου αποσκευών, τονίζοντας το πλάτος του οχήματος. Το Picanto πατάει σε τροχούς 14 ιντσών, ενώ προαιρετικά προσφέρονται ζάντες 14, 15 και 16 ιντσών (GT Line έκδοση).

Στο εσωτερικό τώρα του Picanto τοποθετήθηκε ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων του οδηγού και λεπτή κεντρική οθόνη αφής 8 ιντσών, η οποία υποστηρίζει σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης, συνδεσιμότητα έως και δυο smartphones ταυτόχρονα με Bluetooth, το ένα για χρήση τηλεφώνου και πολυμέσων, ενώ το άλλο μόνο για χρήση πολυμέσων. Νέα χρώματα, υφάσματα και εναλλακτικές λύσεις δέρματος είναι επίσης διαθέσιμα.  Στάνταρ είναι το Apple CarPlay και Android Auto για διευρυμένη συνδεσιμότητα και οι ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις για το σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης

Στη γκάμα του Picanto εξακολουθούν να υπάρχουν δυο ατμοσφαιρικοί βενζινοκινητήρες, 1.0 και 1.2 λίτρων, οι οποίοι έχουν αναβαθμιστεί με επεμβάσεις στην ανακύκλωση καυσαερίων και στο χρονισμό βαλβίδων εισαγωγής, ώστε να αυξήσουν την απόδοση και να μειώσουν τις εκπομπές C02. Αμφότεροι μπορούν να συνδυαστούν με μηχανικό ή αυτοματοποιημένο κιβώτιο 5 σχέσεων.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *