Kia: To Sportage γιορτάζει 30 χρόνια στην Ευρώπη

Το Kia Sportage γιορτάζει 30 χρόνια και σε όλη την Ευρώπη αναμένεται η εορταστική έκδοση Sportage Special Edition


Θα φέρει πολλές μαύρες λεπτομέρειες, αποκλειστικό χρώμα και αποκλειστικούς εσωτερικούς χώρους για ένα μοντέλο που σε αυτές τις τρεις 10ετίες οι πωλήσεις έχουν γράψει πάνω από 7 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως.

Το SUV από την Κορέα παρουσιάστηκε το 1993, το οποίο με την πάροδο του χρόνου έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή και στην χώρα μας. 

Για να γιορτάσει αυτή την επέτειο, η Kia παρουσιάζει την Special Edition, μια ξεχωριστή σειρά η οποία χαρακτηρίζεται από νέες αισθητικές λεπτομέρειες στο αμάξωμα και στο εσωτερικό.

Η Special Edition χαρακτηρίζεται από διάφορες λεπτομέρειες όπως γυαλιστερά μαύρα πλαϊνά προφίλ στα παράθυρα και το σπόιλερ, καθώς και ένα σκούρο φινίρισμα χρωμίου μπροστά, πίσω και κατά μήκος της πλαϊνής γραμμής.


Στο εσωτερικό του Kia βρίσκουμε καθίσματα από σουέντ ύφασμα με δέρμα με ηλεκτρικές ρυθμίσεις και λειτουργία θέρμανσης, θερμαινόμενο τιμόνι ενώ ο ψηφιακός κόσμος δύο οθόνες 12,3 ιντσών «προσκαλούν» τους φανατικούς με τα gadget.


H σειρά Sportage διατίθεται με πολλούς κινητήρες. Κυμαίνονται από ήπια υβριδικά συστήματα που συνδυάζονται με βενζίνης 150 ίππων έως ήπια υβριδικά diesel 136 ίππων.

Τα πιο ισχυρά είναι τα 230 ίππων full hybrid και 265 ίππων plug-in hybrid ενώ από πλευράς μετάδοσης υπάρχουν εκδόσεις 2κίνητες και 4κίνητες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *