Kia Sportage: Γιορτάζει τα 30α του γενέθλια

Έχοντας συμπληρώσει 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά με πέντε γενιές και πάνω από 6 εκατομμύρια πωλήσεις η Kia δημιούργησε μια επετειακή έκδοση για το Sportage.


Το νέο Sportage 30th Anniversary Edition, διακρίνεται για το στυλ και τον πλούσιο εξοπλισμό του. Σύμφωνα με την Kia βασίζεται στην έκδοση Gravity, ενώ οπτικά ξεχωρίζει με τις μαύρες γυαλιστερές πινελιές στις ράγες οροφής, στο περίγραμμα των γυάλινων επιφανειών, στο πάνω τμήμα της μάσκας και χαμηλά στους προφυλακτήρες. Παρατηρήστε ακόμα τις ασορτί μαύρες ζάντες των 18 ή 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό τώρα του νέου Sportage 30th Anniversary Edition συναντάμε μαύρες ή πράσινες δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων με διαφορετικό μοτίβο και κεντημένο το λογότυπο της ειδικής έκδοσης στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Για ενίσχυση της ηχομόνωσης στην καμπίνα η Kia έχει τοποθετήσει σε όλες τις πόρτες ενισχυμένα κρύσταλλα, ενώ στάνταρ είναι οι πλευρικοί αερόσακοι για τους πίσω επιβάτες.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν το νέο Sportage 30th Anniversary Edition θα διατεθεί και εκτός της κορεάτικης αγοράς, ενώ στην ιδιαίτερη πατρίδα του προσφέρεται με turbo βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων, απόδοσης 180 ίππων, ο οποίος μπορεί στην υβριδική εκδοχή του να παράγει συνδυαστικά 230 ίππους. Στη γκάμα υπάρχει επίσης δίλιτρος ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας και πετρελαιοκινητήρας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *