Kia: Αποκάλυψε το ανανεωμένο Sorento

H Kia δημοσιοποίησε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του ανανεωμένου Sorento, το οποίο έχει υποστεί μια σειρά αλλαγών.
Αρχικά να υπενθυμίσουμε ότι το υφιστάμενο Sorento βρίσκεται στην τέταρτη γενιά του, ενώ έκανε πρεμιέρα πριν από τρία χρόνια. Επομένως ένα φρεσκάρισμα ήταν απαραίτητο για το κορεάτικο SUV, ώστε να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον γύρω από το όνομά του.


Το ανανεωμένο Sorento υιοθετεί τη νεότερη σχεδιαστική ταυτότητα της Kia, με επεμβάσεις στο εμπρός τμήμα που φέρνουν λεπτότερα Led φώτα σχήματος “T”. Το νέο λογότυπο της μάρκας δεν τοποθετείται πλέον στη μάσκα, η οποία έχει μεγαλύτερη γρίλια, αλλά βρίσκεται στο χείλος του εμπρός καπό. Χαμηλότερα τώρα, παρατηρούμε κάθετες εισαγωγές αέρα, προβολείς ομίχλης και μια ασημένια προστατευτική ποδιά.

Παράλληλα το ανανεωμένο Sorento πατάει σε ζάντες διαφορετικής σχεδίασης. Πιο διακριτικές είναι οι αλλαγές στα πίσω Led φώτα που απέκτησαν νέα γραφικά, ενώ τα φώτα της όπισθεν βρίσκονται στη βάση του προφυλακτήρα.

Με το «γάντι» πραγματοποιήθηκαν και στο εσωτερικό οι επεμβάσεις, με τους κεντρικούς αεραγωγούς να έχουν λεπτότερο σχήμα και από κάτω τους να απελευθερώνεται χώρος για την επιφάνεια αφής με τα χειριστήρια του κλιματισμού. Το ψηφιακό κόκπιτ αποτελείται από δυο οθόνες 12,3 ιντσών, για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχει σύστημα αναγνώρισης του οδηγού με δακτυλικό αποτύπωμα και νέα χρώματα για την επένδυση του εσωτερικού.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Sorento και τεχνικά χαρακτηριστικά του, αναμένεται να αποκαλυφτούν στα μέσα Αυγούστου, ενώ θα συνεχίσει να διατίθεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και με plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *