Jeep: Το νέo Wrangler μοιάζει πολύ με το παλιό

Το νέο Jeep Wrangler ετοιμάζεται να αποβιβαστεί στην αγορά της Ευρώπης αρχές του 2024.


Σε ότι αφορά το design το ανανεωμένο Jeep Wrangler δεν προσφέρει ανατροπές αλλά μικρές τροποποιήσεις, όπως η κλασική μάσκα με τις επτά αλλά πιο λεπτές μαύρες υποδοχές.

Η κεραία εξαφανίζεται, «πνιγμένη» πλέον στο παρμπρίζ, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο καταστροφής όταν πιαστεί στα κλαδιά στις off-road αναζητήσεις.

Φυσικά, για τους φίλους όπου η ελευθερία και το life style κυριαρχεί στις προτιμήσεις τους, παραμένει η δυνατότητα να το εξοπλίζεται με hardtop, μαύρο ή στο ίδιο χρώμα με το αμάξωμα.

Η απόσταση από το έδαφος είναι 25,4 εκ. ίντσες και μπορείτε να διασχίσετε ποτάμια βάθους έως και 76,2 εκ.


Το εσωτερικό του Jeep Wrangler του 2024 έχει επίσης ανανεωθεί, όχι τόσο σχεδιαστικά αλλά στην τεχνολογία και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.


Στο κέντρο του ταμπλό βρίσκεται η νέα οθόνη αφής 12,3 ιντσών για τη διαχείριση του συστήματος infotainment Uconnect 5 που προσφέρει – μεταξύ άλλων – συνδεσιμότητα 4G, ασύρματο Android Auto και Apple CarPlay, ενημερώσεις OTA, φωνητικές εντολές και συμβατότητα με την Alexa. 7 εισόδους USB (τύπου Α και τύπου C), υποδοχές 12 και 230 Volt.

Τροφοδοτείται αποκλειστικά από το plug-in σύστημα μετάδοσης κίνησης 380 ίππων με τον κωδικό 4xe, που προέρχεται από τον 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0 που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, προσφέροντας ηλεκτρική αυτονομία γύρω στα 50 χλμ.

Ένα σκληρό και καθαρό off-road λοιπόν το νέο Jeep Wrangler που δεν εγκαταλείπει την τεχνολογία.

Προσφέρει πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως προσαρμοστικό cruise control, παρακολούθηση τυφλού σημείου, ενεργό συντήρηση λωρίδας, υποβοήθηση στάθμευσης, ανίχνευση οδικών πινακίδων εξωτερικές κάμερες, γάντζους ρυμούλκησης


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *