Jeep: Το νέο Wrangler έρχεται στην Ευρώπη!

Στο πρώτο μισό του 2024, θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη τα νέα Jeep Wrangler σε εκδόσεις Sahara και Rubicon.


Όλα τα Jeep Wrangler 2024 έχουν τη σφραγίδα «Trail Rated», εγγύηση μοναδικής αντοχής στη σκληρής χρήσης.

Χρησιμοποιώντας ένα ξεχωριστό πλαίσιο, το Wrangler είναι ικανότερο από ποτέ σε κάθε έδαφος, επωφελούμενο από τις βελτιωμένες ρυθμίσεις στην ανάρτηση.

Παράλληλα, η χρήση αλουμινίου στις πόρτες και τους μεντεσέδες τους, στο καπό, στα φρύδια των φτερών και στο πλαίσιο του παρμπρίζ μαζί με την πίσω πόρτα από μαγνήσιο, φροντίζουν για αξιοσημείωτη ελάττωση του βάρους που με τη σειρά της έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην μείωση της κατανάλωσης.

Η υποβοήθηση της οδήγησης και η συνολική ασφάλεια έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του νέου Wrangler 2024.


Η άμεσα αναγνωρίσιμη αισθητική του Jeep Wrangler είναι αναβαθμισμένη με νέα μάσκα που έχει μαύρα και πιο λεπτά στελέχη. Πρόκειται για μια αλλαγή που εκτός από αισθητικό έχει και λειτουργικό αποτύπωμα, αφού βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του κυκλώματος ψύξης διοχετεύοντας περισσότερο φρέσκο αέρα.


Για την οροφή υπάρχουν διαθέσιμα δύο hardtop εκ των οποίων το ένα είναι μαύρο και το άλλο βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος. Είναι επίσης διαθέσιμο το Sky One-Touch που ανοίγει ηλεκτρικά και το hardtop με Sunrider, ενώ παραμένουν βέβαια οι διαιρούμενες πόρτες που δίνουν άφθονες διαθέσιμες επιλογές σε όποιον αναζητά την ελευθερία της οδήγησης χωρίς οροφή, παρμπρίζ αλλά και πόρτες, προκειμένου να αισθάνεται ένα με τη φύση.

Η καμπίνα του νέου Wrangler έχει αποκτήσει premium στοιχεία και υψηλή τεχνολογία.

Η κεντρική κονσόλα είναι λιτή και με έντονο ανάγλυφο, σε αρμονία με την οριζόντια γραμμή του ταμπλό και τον πίνακα οργάνων που περιβάλλεται από μαλακά υλικά – ύφασμα ή πολυουρεθάνη – με εμφανείς ραφές.

Διαθέτουν αναβαθμισμένο σύστημα hands-free με βελτιωμένη αναγνώριση της φωνής, ενώ οι εκδόσεις Sahara και Rubicon έχουν ηχοαπορροφητικό παρμπρίζ, πιο παχιά μοκέτα και επιπρόσθετο ηχομονωτικό υλικό γύρω από το παρμπρίζ και στις μεσαίες κολόνες του αμαξώματος, για χαμηλότερο επίπεδο θορύβου.


H νέα οθόνη αφής με διαγώνιο 12,3” είναι η μεγαλύτερη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε Wrangler.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής Jeep app ο χρήστης μπορεί να ελέγχει απομακρυσμένα τη φόρτιση, να βλέπει πού βρίσκεται το αυτοκίνητο και εάν είναι κλειδωμένο, να ενεργοποιεί τα φώτα, τον κλιματισμό κ.α.

Με το πιο εξελιγμένο σύστημα κίνησης που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε Jeep, το Wrangler 4xe Plug-In Hybrid αποδίδει 380 PS και 637 Nm, πετυχαίνοντας έως 51 km αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης στην πόλη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *