Jeep Renegade: Συμπληρώνει μια δεκαετία ζωής

Τα 10 χρόνια πορείας του, αριθμώντας σε παγκόσμιο επίπεδο σχεδόν 2 εκατομμύρια πωλήσεις, γιορτάζει το Renagade, το πρώτο μοντέλο της Jeep που κατασκευάστηκε σε ευρωπαϊκό έδαφος και συγκεκριμένα στο Μέλφι της Ιταλίας. Ένας από τους λόγους που ξεχώρισε ήταν ότι συνδύαζε τις γνωστές off-road ικανότητες της Jeep με τον αστικό χαρακτήρα που του εξασφάλιζαν οι συμπαγείς του διαστάσεις.


Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, η γκάμα του Renegade έχει εξηλεκτριστρεί. Περιλαμβάνει την plug-in υβριδική 4xe έκδοση συνδυάζοντας τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 1.3 λίτρων, απόδοσης 130 ή 180 ίππων, με ηλεκτροκινητήρα 60 ίππων, αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και μπαταρία χωρητικότητας 11.4 kWh που εξασφαλίζει με μια πλήρη φόρτιση ηλεκτρική αυτονομία έως και 50 χλμ. Συνδυαστικά το Renegade παράγει 190 ίππους και στην ισχυρότερη εκδοχή του 240 ίππους.

Παράλληλα το Renegade διατίθεται και με ήπιο υβριδικό σύστημα (e-Hybrid), το οποίο συνδυάζει νέο τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων, με ισχύ 130 ίππους και ροπή 240 Nm, ενώ συνεργάζεται με νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *