Jeep Renegade: Πλουσιότερο σε τεχνολογία 

Την 10η επέτειο του Renegade, το οποίο ανανέωσε κυρίως σε τεχνολογικό και εξοπλιστικό επίπεδο, γιορτάζει η Jeep.


Σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρεία το Renegade κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας έχει σημειώσει, σε παγκόσμιο επίπεδο, σχεδόν 2 εκατομμύρια πωλήσεις. Θεωρείται απόγονος του θρυλικού Willys, ενώ έχει ξεχωρίσει για τον αστικό του χαρακτήρα, χάρη στις συμπαγείς του διαστάσεις, αλλά και για τις off-road ικανότητες του, ως γνήσιο τέκνο της Jeep.

Στην εξωτερική σχεδίαση του Renegade δεν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή, ενώ οι περισσότερες επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στο εσωτερικό του. Στα ενδότερα λοιπόν συναντάμε νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 10,25 ιντσών, αλλά και μια νέα μεγαλύτερη κεντρική οθόνη αφής 10,1 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων.

H εν λόγω οθόνη είναι 40% μεγαλύτερη σε σύγκριση με την απερχόμενη, ενώ έχει πενταπλάσια επεξεργαστική ισχύ, προσφέροντας αμεσότερη απόκριση αφής, ταχύτερους υπολογισμούς διαδρομής και αμεσότερες απαντήσεις στις φωνητικές εντολές.

Παράλληλα η νέα οθόνη εξασφαλίζει ασύρματη συνδεσιμότητα Android Auto, Apple CarPlay και πρόσβαση σε δίκτυο 4G, επιτρέποντας εξ αποστάσεων κλείδωμα και ξεκλείδωμα των θυρών. Επιπλέον τοποθετήθηκε νέο τιμόνι και θύρες φόρτισης USB Type A+C.


Τέλος, οι υβριδικές εκδόσεις, e-Hybrid και 4xe, έπειτα από βελτιστοποιήσεις στον κινητήρα και στη μπαταρία, συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2 έως και 5%.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *