Jeep Avenger: Στην Ελλάδα η βενζινοκίνητη έκδοση 

Με κινητήρα 1,2 λίτρων που αποδίσει 100 ίππους, το νέο B-SUV της Jeep δηλώνει το παρόν και στις βενζινοκίνητες εκδόσεις.


Η θερμική έκδοση του Avenger είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελίες και διατίθεται αποκλειστικά στο επίπεδο εξοπλισμού Altitude που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. 

Σε συνεργασία με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, εξασφαλίζει εύστοχο συνδυασμό επιδόσεων και οικονομίας. Με επιτάχυνση 0-100 km/h σε 10,6”, τελική ταχύτητα 184 km/h και μέση κατανάλωση μόλις 5,6 lt/100 km, τόσο οι καθημερινές όσο και οι εκδρομικές ανάγκες του κοινού των B-SUV καλύπτονται πειστικά και οικονομικά.

Η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς, το αποτελεσματικό φρενάρισμα αναλαμβάνουν τέσσερα δισκόφρενα, ενώ το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται στα 500 kg και η ικανότητα ρυμούλκησης αγγίζει τα 1.200 kg.

Με μοναδική σχεδίαση που ξεκινάει από τη χαρακτηριστική μάσκα με τα 7 κατακόρυφα στελέχη και συνεχίζεται σε ένα δυναμικό όσο και μοντέρνο αμάξωμα, το Avenger δηλώνει απερίφραστα την καταγωγή του. Η γραμμή του ξεχωρίζει χωρίς να προκαλεί ενώ παράλληλα έχει τις ιδανικές διαστάσεις για την αστική καθημερινότητα.


Απλή, σύγχρονη και λειτουργική, η καμπίνα έχει μεγάλο χώρο για τον οδηγό και έως τέσσερις συνεπιβάτες, ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι είναι άφθονοι αγγίζοντας τα 34 lt. Για τις αποσκευές υπάρχουν 380 lt σε ένα χώρο με πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα και εύκολη φόρτωση μέσω του ανοίγματος που έχει πλάτος 1 m.


Με εξοπλισμό που περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη αφής για το infotainment Uconnect 10,25”, η καμπίνα του Avenger είναι όχι μόνο πρακτική μα επιπρόσθετα τεχνολογικά προηγμένη και σύγχρονη. 

Η ασύρματη σύνδεση Android Auto και Apple CarPlay κάνει την καθημερινότητα ευκολότερη και ασφαλέστερη, όπως ακριβώς και τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που περιλαμβάνουν μεταξύ πολλών άλλων αναγνώριση οδικών σημάτων και κόπωσης του οδηγού, παρακολούθηση τυφλών σημείων, μέχρι και Αυτόνομη Οδήγηση επιπέδου 2.

Με την τιμή της θερμικής έκδοσης του Avenger στη χώρα μας να ξεκινά από 28.900 ευρώ, το «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023 είναι ένα B-SUV απόλυτα εστιασμένο στη γηραιά Ήπειρο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *