Jeep: Από 29.700 ευρώ το ηλεκτρικό Avenger μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» – Με 156 ίππους

Κάτω από 30.000 ευρώ μπορεί πλέον να αποκτήσει όποιος θέλει στην Ελλάδα, το αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Avenger. Όλα αυτά βέβαια, χάρη στο κρατικό πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», που κάνει τις τιμές του πρώτου αμιγούς ηλεκτρικό μοντέλου της Jeep να ξεκινάνε από 29.700.


Χρησιμοποιώντας μπαταρία χωρητικότητας 54 kWh το αμιγώς ηλεκτρικό Avenger των 156 ίππων καλύπτει κατά μέσο όρο 400 χιλιόμετρα με μια φόρτιση, ενώ σε αστικές συνθήκες η μάρκα υπόσχεται πως μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 550 χιλιόμετρα.

Το κόστος του ηλεκτρικού Jeep Avenger διαμορφώνεται πλέον στις 29.700 ευρώ, αφού για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου τρέχει το κρατικό πρόγραμμα επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3».

Και με κινητήρα βενζίνης

Για όσους επιθυμούν κινητήρα βενζίνης, επί του παρόντος υπάρχουν δύο επιλογές. Η έκδοση βενζίνης διαθέτει τούρμπο κινητήρα ισχύος 100 ίππων και τιμή που ξεκινάει απ’ τις 23.990 ευρώ. Εξοπλιστικά θα βρει κάποιος ανάμεσα από άλλα, infotainment με οθόνη αφής 10,25”, υπηρεσίες Uconnect, ψηφιακό πίνακα οργάνων, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ζάντες αλουμινίου και το πρόγραμμα Selec-Terrain που βοηθάει τον οδηγό σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Η δεύτερη επιλογή είναι η ήπια υβριδική έκδοση βενζίνης. Το Jeep Avenger e-Hybrid που αποδίδει επίσης 100 άλογα, ξεκινάει από τις 26.490 ευρώ. Διαθέτει στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 6 σχέσεις όπου είναι προσαρμοσμένος ένας ηλεκτρικός κινητήρας με 28 άλογα, διάταξη που το βοηθά να κινείται και αμιγώς ηλεκτρικά.


Στη συγκεκριμένη έκδοση το μοντέλο της Jeep συνοδεύεται από μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη είσοδο στο Δακτύλιο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *