Η Σπανός ΑΕ αλλάζει τα δεδομένα στο service των αυτοκινήτων BMW

 

Η εταιρεία κολοσσός στον χώρο του αυτοκινήτου και ειδικά των BMW συνεχίζει την ανοδική της κούρσα επενδύοντας σε συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της στην νέα τεχνολογία και εξοπλίζοντας το service της με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και χωρίς καμιά υπερβολή αλλάζει τα δεδομένα του service.


Η Σπανός ΑΕ προσφέρει στους πελάτες της εξειδικευμένη φροντίδα και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, άριστη εξυπηρέτηση, προηγμένη τεχνογνωσία και διαγνωστική τεχνολογία αιχμής. Κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού για service τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης. 

Υπηρεσίες

  • Έλεγχος και Συντήρηση
  • Μηχανικές και ηλεκτρικές επισκευέ
  • Εργασίες φανοποιείου και βαφής
  • Φροντίδα και αισθητικές επισκευές
  • Ενημέρωση και αναβάθμιση

Γνήσια ανταλλακτικά

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW της Σπανός ΑΕ πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας όπως και τα αυτοκίνητα BMW, από το στάδιο της εξέλιξής τους μέχρι τη διασφάλιση της ποιότητας. Η ακρίβεια και η υψηλή κατασκευαστική ποιότητα των Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW εγγυώνται ότι όλα τα μέρη της BMW θα λειτουργούν άψογα – για κορυφαίες επιδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ακόμη, στην Σπανός ΑΕ έχετε την δυνατότητα να βάλετε την δική σας ‘σφραγίδα’ στην BMW σας. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων αξεσουάρ της εταιρίας μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα αξεσουάρ εκείνα που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο την προσωπικότητα της δικής σας BMW.

Ιδανικές προτάσεις χρηματοδότησης

Με την ιδανική πρόταση χρηματοδότησης, η Σπανός ΑΕ προσφέρει ευέλικτες λύσεις και εναλλακτικές επιλογές χρηματοδότησης, που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες, επιθυμίες και είναι σύμφωνες με τον προϋπολογισμό του κάθε πελάτη της εταιρείας.


Δείτε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες 


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *