Η CFMoto αποκάλυψε το 500SR Voom με 4 κυλίνδρους και ρετρό look

H CFMoto με το νέο της μοντέλο 500SR Voom μπαίνει δυναμικά στον χώρο των τετρακύλινδρων μηχανών με το ρετρό look.


Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα με ρετρό πινελιές, αλλά και με γερή δόση σύγχρονου design. Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν από τη CFMoto Αυστραλίας είναι αρκετά εντυπωσιακές, με το 500SR να έχει μια πολύ δική του ταυτότητα.

Η CFMoto 500SR Voom διαθέτει σχεδόν «μισό» fairing, με διπλά φανάρια εμπρός που φαίνεται να τελούν και χρέη εισαγωγής κρίνοντας από το scoop που φαίνεται πίσω από το ρύγχος. Η ουρά είναι πολύ παρόμοια με το XSR900 GP, με θέση συνοδηγού.

Βλέπουμε 310 χιλιοστά μπροστινούς δίσκους με τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός και διπίστονη δαγκάνα πίσω. Υπάρχει ακτινική τρόμπα για το μπροστινό φρένο και bar end καθρέφτες. Οι αναρτήσεις έχουν ανάποδο πιρούνι με πιθανή ρύθμιση επαναφοράς και ίσως όχι πολλά παραπάνω.

Απ’ ότι φαίνεται, το 500SR είναι εξοπλισμένο και με quickshifter στις φωτογραφίες.


Το 500SR Voom θα είναι πρώτα διαθέσιμο στην Κίνα, χωρίς κάποια επίσημη ημερομηνία για την παγκόσμια αγορά. Απορίας άξιο πως η CFMoto δεν το φέρνει και στις Ευρωπαϊκές αγορές από τώρα μιας και φαίνεται πως θα είναι ένα μοντέλο που θα κάνει θραύση.


Προσωπικά μου έχει εξάψει την περιέργεια μιας και είμαι οπαδός τέτοιων μοτοσυκλετών. Ας ελπίζουμε πως η CFMoto μας επιφυλάσσει καλά νέα για την Ευρώπη, συντομότερα παρά αργότερα…

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *