Hyundai: Το ανανεωμένο Tucson N Line

Πριν από μερικές μέρες η Hyundai δημοσιοποίησε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του ανανεωμένου Tucson.


Τώρα η κορεάτικη εταιρεία μας δείχνει τις διακριτικές αλλαγές που έχουν γίνει στη σπορτίφ έκδοση Ν Line του Tucson, όπως τουλάχιστον θα λανσαριστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αν και με την ίδια μάλλον μορφή αναμένεται και στην Ευρώπη.

Παρατηρούμε λοιπόν ότι το ανανεωμένο Tucson N Line διαθέτει εμπρός προφυλακτήρα με πιο επιθετική σχεδίαση, ενώ η αλουμινένια ποδιά είναι ασορτί με τα δυο ένθετα στις βάσεις των κάτω φωτιστικών σωμάτων.

Παράλληλα βλέπουμε για πρώτη φορά το πίσω τμήμα του φρεσκαρισμένου Tucson (όχι της έκδοσης N Line), ενώ διακρίνουμε από το σχετικό λογότυπο ότι πρόκειται για το τετρακίνητο μοντέλο, ενώ ο διαφορετικός πίσω προφυλακτήρας έχει αλλάξει τη δομή των κάτω φωτιστικών σωμάτων. Κατά τα άλλα το σκηνικό στο πίσω τμήμα του Tucson παραμένει αναλλοίωτο. Σημειώνεται ότι το ανανεωμένο Tucson N Line πατάει σε 19αρες ζάντες αποκλειστικής σχεδίασης.

Στα ενδότερα τώρα, είναι εμφανείς οι επιρροές από το Ioniq 5, καθώς το Tucson απέκτησε μια ψηλότερη βάση κεντρικής κονσόλας, η οποία φιλοξενεί δυο μεγάλες ποτηροθήκες, επιφάνεια για ασύρματη φόρτιση του smartphone και ενσωματωμένα κουμπιά. Γενικότερα παρατηρούμε ότι σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο υπάρχουν περισσότερα φυσικά κουμπιά και διακόπτες, κάτι που ευνοεί την εργονομία.


Το ταμπλό έχει οριζόντια διάταξη, ενώ πλέον μέσα σε ένα ενιαίο κυρτό πάνελ ενσωματώνονται οι δυο οθόνες των 12,3 ιντσών, για το ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων. Το λογότυπο της Hyundai στο τιμόνι έχει αντικατασταθεί από τέσσερις τελείες, που είναι ο κωδικός Μορς για το γράμμα “H”. Επίσης ο λεβιές για το αυτόματο κιβώτιο έχει μετακομίσει στην κολόνα του τιμονιού, όπως συμβαίνει για παράδειγμα και στο νέο Kona.


Οι κεντρικοί αεραγωγοί είναι λεπτότεροι και δίνουν μια αίσθηση συνέχειας κατά μήκος του ταμπλό, ενώ διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στην επιφάνεια για το χειρισμό του κλιματισμού. Το ανανεωμένο Tucson θα παράγεται στην Τσεχία, ενώ το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο είναι προγραμματισμένο για τις αρχές του 2024.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *