Hyundai: Θα πουλάει τα μοντέλα της από το Amazon

Διαθέσιμη προς αγορά μέσω του amazon.com θα είναι τα αυτοκίνητα της Hyundai, όπως έκανε γνωστο η εταιρία κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου του Los Angeles.


Μία σειρά προϊόντων θα πωλούνται μέσω της πλατφόρμας, με την εκάστοτε παραγγελία να εκτελείται από κάποια κοντινή αντιπροσωπεία. Οι πελάτες θα μπορούν να δουν τα διαθέσιμα οχήματα και να φιλτράρουν την αναζήτησή τους με βάση το χρώμα, τον εξοπλισμό ή άλλες επιλογές, όπως και να θέσουν τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής. Βέβαια, η παραλαβή του αυτοκινήτου θα γίνεται σε συνεννόηση με την αντιπροσωπεία.

Η Hyundai θα είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία της οποίας τα μοντέλα θα πωλούνται μέσω της Amazon, αρχής γενομένης το 2024, και το πιθανότερο είναι ότι κι άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι.

Αυτό θα κάνει την αγορά πιο εύκολη, αφού δε θα χρειάζεται ο πελάτης να επισκεφτεί την αντιπροσωπεία πριν προμηθευτεί το νέο του όχημα. Μάλιστα, θα υπάρχει η δυνατότητα αυτό να παραδοθεί απευθείας στο σπίτι του αγοραστή.

Εκτός αυτού, η Hyundai θα ενσωματώσει την προσωπική βοηθό, “Alexa”, στα αυτοκίνητά της από το 2025 κι έπειτα.Θα προσφέρει λειτουργίες όπως φωνητικές εντολές για την αναπαραγωγή μέσων, τον καθορισμό ειδοποιήσεων και τον έλεγχο ημερολογίων. Όσοι διαθέτουν οικιακό εξοπλισμό της Amazon, θα μπορούν να τον χειρίζονται μέσα από το νέο τους Hyundai.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *