Hyundai: Τεράστιο το νέο Santa Fe

Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και πληροφορίες για το νέο Santa Fe, αποκάλυψε η Hyundai, με τις αλλαγές να είναι ριζικές. 


Η ναυαρχίδα της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας μεγάλωσε, με τη Hyundai να αναφέρει ότι έχει επεκτείνει το μεταξόνιο του νέου Santa Fe,κάτι που εκτός από εσωτερική ευρυχωρία φέρνει και μεγαλύτερο μήκος.

Στο επιβλητικό εμπρός τμήμα συναντάμε το νέο λογότυπο της Hyundai, το ψηλό καπό και τα Led φώτα σχήματος “H”, τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με μια λεπτή φωτεινή μπάρα που επεκτείνεται στην πλατιά μάσκα.

Το προφίλ του Santa Fe αναδεικνύει την εκτεταμένη γραμμή της οροφής, την πιο τετραγωνισμένη καμπίνα, τις νέες ζάντες 21 ιντσών και τα τόξα των φτερών που έχουν οξυνθεί. Το πίσω τμήμα μάλλον δεν είναι ότι πιο καλαίσθητο έχει να επιδείξει το νέο Santa Fe, αν και το γούστο είναι υποκειμενικό. Η μεγάλη πόρτα του χώρου αποσκευών έχει εντελώς κάθετο σχήμα, φιλοξενεί χαμηλά επίσης Led φώτα σε σχήμα “H”, αλλά και το όνομα του Santa Fe με κεφαλαία γράμματα.

Εντελώς διαφορετικό είναι και το σκηνικό στο εσωτερικό του νέου Santa Fe, ενώ η σχεδίαση δίνει έμφαση στις οριζόντιες και κάθετες γραμμές. Το σχήμα “H” βρίσκει πεδίο εφαρμογής στο ταμπλό και τους αεραγωγούς δημιουργώντας μια ευαισθησία ευρυχωρίας.


Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι δυο εφαπτόμενες οθόνες 12,3 ιντσών του ψηφιακού πίνακα οργάνων και του συστήματος πολυμέσων, ενώ έχει γίνει χρήση βιώσιμων υλικών, καθώς η γραμμή της οροφής, τα πατάκια, οι πλάτες καθισμάτων στη δεύτερη και τρίτη σειρά είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ τα διακοσμητικά καλύμματα των θυρών από φιλική προς το περιβάλλον δερματίνη.


Προς το παρόν η γκάμα κινητήρων και τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Santa Fe παραμένουν άγνωστα, αλλά σίγουρα θα τα μάθουμε τον Αύγουστο στην παγκόσμια πρεμιέρα του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *