Hyundai Santa Fe Plug in Hybrid: Χώροι και πάλι χώροι!

Με τη νέα έκδοση του Santa Fe η Hyundai ρίχνει το γάντι στον ανταγωνισμό κλείνοντας κάθε συζήτηση σε ότι αφορά τους χώρους.


Η ναυαρχίδα της Hyundai στα SUV,  έχει μήκος/πλάτος/ύψος 4.785/1.900/1.710 χλστ. με μεταξόνιο 2.765 χλστ.

Ο χώρος των αποσκευών προσφέρει 571 λίτρα με τα πίσω καθίσματα σε πλήρη ανάπτυξη και όταν αναδιπλωθούν αγγίζουν τα 1.645.

Σχεδιαστικά το Santa Fe προβάλει την πολύ επιθετική όψη του, με τη μεγάλη κάθετη μάσκα, με δύο σώματα προβολέων.

Τους παραλληλόγραμμους, προέκταση της μάσκας και τους πολύ λεπτούς, στο πάνω μέρος της μάσκα, στις άκρες των φτερών.


Για πίσω οι τόνοι είναι πιο ήπιοι με τα μεγάλα ενωμένα φώτα που εκτείνονται και στα φτερά, ενώ μια διακριτική αεροτομή αποτελεί συνέχεια της οροφής, με ενσωματωμένες ράγες.


Οι ζάντες για την περίπτωση είναι 19 ιντσών με διαστάσεις 235/55.

Στο εσωτερικό το ψηφιακό καντράν 12,3 ιντσών και οθόνη αφής στο πάνω μέρος του ταμπλό 10.25 ιντσών, που θέλει όμως το χρόνο του για την εξοικείωση.

Και μπορεί να είμαστε σε μια εποχή που οι διακόπτες και τα μπουτούν περνούν στο παρελθόν, κάτι τέτοιο για το Santa Fe δεν ισχύει καθώς η κεντρική και μεγάλη κονσόλα αποτελεί το σύγχρονο βασίλειο των διακοπτών.

Πέρα από τον περιστρεφόμενο διακόπτη με τα 6 προγράμματα οδήγησης, καθώς και επιπλέον ένα μπουτόν για τα θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, του κλιματισμού, του ραδιοφώνου, του συστήματος πλοήγησης, αλλά και του αυτόματου κιβωτίου με τέσσερα μπουτόν επιλογής της ταχύτητας.


Όλες οι επιλογές εμφανίζονται στο καντράν με διαφορετικά χρώματα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *