Hyundai KonaElectric: Αυτονομία 490 χλμ.

Νέες πληροφορίες για το Kona έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, που θα συνεχίσει να προσφέρεται ως υβριδικό, αλλά και με κινητήρες εσωτερικής καύσης.


Το νέο Kona Electric θα έχει μεγαλύτερο κατά 150 χλστ. μήκος φτάνοντας στα 4.355 χλστ. (στην σπορτίφ έκδοση N Line 4.385 χλστ.), πλάτος αυξημένο 25 χλστ. στα 1.825 χλστ. και ύψος 1.575 χλστ., ενώ το μεταξόνιο επεκτάθηκε 60 χλστ. στα 2.660 χλστ.

Το ντιζάιν του χαρακτηρίζεται φουτουριστικό, με σημείο αναφοράς να αποτελεί η λεπτή φωτεινή μπάρα στο χείλος τους εμπρός καπό και στο πίσω τμήμα.

Το εσωτερικό, περιγράφεται οδηγοκεντρικό και πιο ευρύχωρο για τους επιβάτες, χάρη στο μακρύτερο μεταξόνιο, ενώ οι επιρροές από το Ioniq 5 είναι εμφανείς. Υπάρχουν δυο οθόνες 12,3 ιντσών που εφάπτονται, για το ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων. Το πορτμπαγκάζ του νέου Kona Electric έχει χωρητικότητα 466 λίτρων, ενώ κάτω από το εμπρός καπό υπάρχει επιπλέον αποθηκευτικός χώρος 27 λίτρων.

Οι δυο εκδοχές του νέου Kona Electic αφορούν την Standard Range και Long Range. Η πρώτη χρησιμοποιεί μπαταρία χωρητικότητας 48,4 kWh, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας της παράγει 156 ίππους και 255 Nm ροπής. Συνεχίζουμε με την Long Range, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη μπαταρία χωρητικότητας 65,4 kWh, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας εδώ αποδίδει 218 ίππους και 255 Nm ροπής. Οι επιδόσεις του Kona Electric προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες, ενώ σχετικά με την αυτονομία ξέρουμε ότι θα φτάνει μέχρι τα 490 χλμ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *