Hyundai Kona: Δίνει «δώρο» ηλεκτρικό ποδήλατο και μπαγκαζιέρα οροφής

Ένα ξεχωριστό Kona, παρουσιάζει η Hyundai στην Έκθεση SEMA.


Tο νέο Kona Jayde Concept, απευθύνεται σε όσους θέλουν να εκφράζουν το προσωπικό τους στυλ μέσα από το όχημά τους. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την MOBIS, η οποία είναι προμηθευτής ανταλλακτικών και αξεσουάρ της Hyundai.

Το νέο Kona Jayde Concept εστιάζει κυρίως στον αστικό του χαρακτήρα, ενώ μέσα στη μουντή πόλη ξεχωρίζει χάρη στη γαλάζια του απόχρωση. Παράλληλα η Air Design έχει ενισχύσει την αεροδυναμική του με το πιο επιθετικό μπροστινό τμήμα, τα πλευρικά μαρσπιέ και την αεροτομή οροφής.

Παρατηρήστε επίσης τους νέους μαύρους τροχούς, οι οποίοι ντύνονται με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S 235/40/ZR20 και το χαμηλότερο κατά περίπου 5 εκατοστά αμάξωμα, χάρη στα ελατήρια της Eibach.

To Kona Jayde Concept εξοπλίζεται επίσης με μπαγκαζιέρα οροφής Thule Pulse Alpine για έξτρα αποθηκευτικό χώρο, αλλά και με το ηλεκτρικό ποδήλατο Vintage Electric Rally που φοράει ειδικά ελαστικά Michelin Power Gravel, το οποίο είναι ασορτί με το αυτοκίνητο, ενώ μεταφέρεται με σχάρα ενσωματωμένη κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα.


Στο εσωτερικό του νέου Kona Jayde Concept συναντάμε bucket καθίσματα Sportster CS της Recaro με καρό μοτίβο, βελούδινα πατάκια και λαστιχένιο κάλυμμα για το δάπεδο του χώρου αποσκευών. Τέλος, διαθέτει επίσης φορητό φορτιστή Scosche PowerUp 32K και προσαρμογέα DC σε AC InVert 200 για να διασφαλίσει ότι κινητά τηλέφωνα, laptops και κάμερες παραμένουν πλήρως φορτισμένα και έτοιμα για χρήση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *