Hyundai Ioniq 6 N: Με ισχύ που ξεπερνά τους 650 ίππους

Το Hyundai Ioniq 5 N έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Ιούλιο, ως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο του τμήματος N της εταιρείας, όμως οι Κορεάτες ήδη βρίσκονται στη διαδικασία εξέλιξης του δεύτερου ηλεκτρικού δημιουργήματος του αγωνιστικού τους βραχίονα.


Σύμφωνα με πληροφορίες η Hyundai έχει ξεκινήσει την εξέλιξη του Ioniq 6 N και μάλιστα επισημαίνεται ότι αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2025, αν και αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ενδεχόμενη καθυστέρηση.

Η ισχύς του νέου εγχειρήματος της Hyundai θα υπερβεί εκείνη του Ioniq 5 N, αφού εικάζεται ότι οι δύο ηλεκτροκινητήρες του θα αποδίδουν περισσότερα από 650 άλογα. 

Σύμφωνα με τη Hyundai, προσφέρει μια πρώτη γεύση για το πώς θα είναι ένα επόμενο ηλεκτρικό μοντέλο του τμήματος Ν, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται πράγματι για μια εκδοχή προ-παραγωγής του Ioniq 6 N. Γνωρίζοντας όμως ότι έχει βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα με το Ioniq 6, E-GMP και έχει ακολουθήσει τη σχεδιαστική κατεύθυνσή του, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αποτελεί προοίμιο αυτού που έπεται. 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *