Hyundai i20: Ανανέωση για τη έκδοση N Line

Η Hyundai μετά την ανανέωση του συμβατικού i20 επικαιροποιεί τώρα και τη δημοφιλή σπορτίφ του έκδοση Ν Line.


Η εξωτερική εικόνα του ανανεωμένου i20 N Line αποπνέει δυναμισμό με 17αρες μαύρες γυαλιστερές ζάντες νέας σχεδίασης και με διαφορετικό πλέγμα στη γρίλια της μάσκας, όπου έχει τοποθετηθεί το λογότυπο Ν.

Μαύρο χρώμα έχουν επίσης τα πλευρικά μαρσπιέ, η μπροστινή ποδιά και η βάση του πίσω προφυλακτήρα, φιλοξενώντας τη διπλή επιχρωμιωμένη εξάτμιση. Η παλέτα για το αμάξωμα του i20 N Line περιλαμβάνει πλέον εννέα αποχρώσεις, εκ των οποίων οι τέσσερις (Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic) είναι καινούργιες.

Η σπορ διάθεση του i20 N Line δεν αφήνει ανεπηρέαστο το εσωτερικό του, όπου συναντάμε αντιολισθητικά αλουμινένια πεντάλ, μεταλλικά διακοσμητικά ένθετα και κόκκινες πινελιές στα πάνελ των θυρών, στους αεραγωγούς, στα χειριστήρια του κλιματισμού και στο λεβιέ ταχυτήτων.

Άφθονες είναι οι κόκκινες ραφές στα καθίσματα, με τα μπροστινά να παρέχουν ενισχυμένη πλευρική στήριξη του σώματος, στο χειρόφρενο, στο ειδικό για την έκδοση N Line λεβιέ ταχυτήτων, στα πάνελ των θυρών και στο αποκλειστικό τριάκτινο τιμόνι ντυμένο με διάτρητο δέρμα και έχοντας το έμβλημα N στη βάση του.


Όπως και στο ανανεωμένο Hyundai i20 έτσι και στην έκδοση Ν Line υπάρχουν θύρες USB-C, σύστημα eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και ασύρματη ενημερώσεων χαρτών για το σύστημα πλοήγησης.


Η λίστα με τα συστήματα ασφαλείας του ανανεωμένου i20 N Line, περιλαμβάνει εντοπισμό και αποφυγή μετωπικής σύγκρουσης, υποβοήθηση παραμονής του οχήματος εντός της λωρίδας κυκλοφορίας, υποβοήθηση στάθμευσης, έλεγχο «νεκρής» γωνίας και Smart Cruise Control (NSCC) που χρησιμοποιεί το σύστημα πλοήγησης του οχήματος για να προβλέπει στροφές ή ευθείες σε αυτοκινητόδρομους και να προσαρμόζει την ταχύτητα για ασφαλέστερη οδήγηση.

Η παραγωγή του ανανεωμένου i20 N Line θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *