Hyundai i10 N Line: Για την κίνηση στην πόλη

H Ηyundai μπορεί να έχει μπει για τα καλά στο δρόμο της ηλεκτροκίνησης, αλλά δε «ξεχνάει» τα μικρά μοντέλα της, όπως το i10 που πρόσφατα ανανεώθηκε.


Το λευκό i10, είναι η η N Line, η πλούσια ανανεωμένη έκδοση, που φέρει νέα μάσκα, με φώτα ημέρας Led, προβολείς ημέρας στις άκρες του προφυλακτήρα, νέα διάταξη πίσω φώτων και ζάντες 16 ιντσών.

Η έκδοση N Line υπογραμμίζεται από τις ενδείξεις στη μάσκα, τα logo μπροστινά φτερά, τις διακριτικές κόκκινες λεπτομέρειες στη μάσκα και στους προφυλακτήρες, καθώς και στη διπλή εξάτμιση στα δεξιά του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό η κόκκινη λεπτομέρεια στα καθίσματα «φωτίζει» το περιβάλλον, ενώ κόκκινες ραφές φέρει το ανατομικό τιμόνι Ν Line, και ασορτί πινελιές υπάρχουν στους αεραγωγούς, στην άκρη του ταμπλό.

Επίσης αγωνιστικό τόνο προσθέτουν τα αλουμινένια πεντάλ, ο επιλογέας με μεταλλικές λεπτομέρειες και την ένδειξη Ν.


Το καντράν είναι ψηφιακό, με πίνακα οργάνων 4,2 ιντσών και δίπλα οθόνη αφής 8 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων. Στο εσωτερικό υπάρχουν θύρες φόρτισης και θήκες μικροαντικειμένων στη βάση της κονσόλας.


Η μια από τις εκδόσεις i10 N Line είναι διαθέσιμη με 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.2 λίτρων, απόδοσης 84 ίππων με ροπή 118 Nm, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Ωραίο μοτέρ, με πολύ καλή απόκριση, δεν «κρεμάει», με καλή αίσθηση του επιλογέα κατά τις αλλαγές.

Η μέση κατανάλωση που έδειξε το κομπιούτερ ήταν 5,4 λίτρα/100 χλμ. Η τελική ταχύτητα ανέχεται στα 171 χλμ./ώρα ενώ οι εκπομπές CO2 στα 125 γρ./χλμ.

Η τιμή του πιο μικρού Hyundai. ξεκινά από 18.690 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *