Hyundai: Ανέγερση νέου εργοστασίου στη Φρανκφούρτη 

Την έναρξη κατασκευής του νέου, υπερσύγχρονου – State-of-the-Art κέντρου ερευνών, ανακοίνωσε η Hyundai.


Το νέο κέντρο έρευνας και τεχνολογίας βρίσκεται στη μητροπολιτική περιοχή Rhine-Main της Φρανκφούρτης στη Γερμανία έχοντας ως στόχο να αναδείξει τη δέσμευση της Hyundai για καινοτομία, δημιουργικότητα, περιβαλλοντική ευθύνη και δημιουργία νέων ευκαιριών εργασίας.

Tο νέο κέντρο ερευνών θα έχει έκταση 25.000 τ. μ. υπερδιπλασιάζοντας το χώρο των γραφείων και των εργαστηρίων ερευνών του εταιρίας, παρέχοντας στους εργαζόμενους ένα ακόμη πιο δυναμικό περιβάλλον εργασίας.

Επίσης, θα ενσωματώσει ενεργειακά αποδοτική σχεδίαση και προηγμένα συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που ευθυγραμμίζονται με την αποστολή του Hyundai στο να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα και να προωθήσει λύσεις μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Το νέο κέντρο της Hyundai είναι εστιασμένο στην προώθηση της μελλοντικής βιώσιμης κινητικότητας μέσω της ανάπτυξης ηλεκτρικών οχημάτων που προσφέρουν τεχνολογίες αιχμής.


Eπίσης θα επικεντρωθεί σε πιο προηγμένες τεχνολογικά καινοτομίες, όπως η ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού (ADAS), λειτουργίες infotainment και φυσικά ιδέες γύρω από την ηλεκτροκίνηση.


Τα εγκαίνια του κέντρου έχουν δρομολογηθεί για το 2025.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *