H McLaren τιμάει τα 30 χρόνια από την επέτειο του θανάτου του θρύλου της Formula 1 Ayrton Senna και ντύνει τα μονοθέσιά της στα χρώματα της Βραζιλίας

Η ΜcLaren αποφάσισε να τιμήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τα 30 χρόνια από τον θάνατο του μύθου της Formula 1, Ayrton Senna στο… μαύρο Grand Prix του Σαν Μαρίνο το 1994.


Τα μονοθέσια της McLaren που θα συμμετάσχουν στο Grand Prix του Μονακό θα ντυθούν στα χρώματα της Βραζιλίας (μπλε, κίτρινο και πράσινο), ενώ στο Πριγκιπάτο θα βρίσκεται και ένα supercar Senna με τα ίδια χρώματα προς τιμήν του μυθικού Βραζιλιάνου πιλότου, που έφυγε από την ζωή άδικα στο απόγειο της δόξας του.

Τα λογότυπα «S» και «Senna» αναγράφονται στην πίσω πτέρυγα των οχημάτων της McLaren, ενώ στα πίσω φτερά δεσπόζει η ζωγραφιά του προσώπου του Ayrton Senna.
Στην πλευρά του οδηγού απεικονίζεται ο Senna να κοιτάζει στο βάθος, ενώ στην πλευρά του συνοδηγού, βρίσκεται η φιγούρα του που φοράει το χαρακτηριστικό του κράνος.

Στην καμπίνα υπάρχει η υπογραφή του και μια φράση του – εμβληματικό μότο, που λέει: «Δεν έχω είδωλα. Θαυμάζω τη δουλειά, την αφοσίωση και την ικανότητα».

Το αυτοκίνητο είναι επίσης διακοσμημένο εσωτερικά και εξωτερικά με όλους τους αριθμούς από τις 5 νίκες του Βραζιλιάνου στο Μονακό με τη McLaren από το 1989 έως το 1993. Η νίκη του το 1987 ήταν με τη Lotus.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *