H Ελληνίδα “μούσα” της Ferrari

Μια ελληνίδα, η 20χρονη Ανθή Φακιδάρη ανακηρύχθηκε «μούσα» της παγκόσμιας καμπάνιας της Ferrari για τη σεζόν 2023-2024.


Είναι γνωστό ότι η Ferrari έχει απλώσει τα «πλοκάμια» της πέρα από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αυτοκίνησης. Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει υπό τη σκέπη της τη Ferrari Style, η οποία είναι ένας από τους πλέον διάσημους οίκους μόδας, συμμετέχοντας σε κάθε σημαντική εβδομάδα μόδας στον κόσμο.

Πίσω από την πιο πρόσφατη συλλογή της εταιρείας βρίσκεται μια Ελληνίδα, η Ανθή Φακιδάρη. Η 20χρονη καλλονή ανακηρύχθηκε «μούσα» της παγκόσμιας καμπάνιας της Ferrari για τη σεζόν 2023-2024, προσθέτοντας ακόμη ένα σημαντικό επίτευγμα στο ήδη εκτενές και πλούσιο βιογραφικό της.

Μάλιστα, ήταν εκείνη που «άνοιξε» το show της Ferrari στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνο στην Ιταλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφήνοντας πίσω της μοντέλα όπως η Irina Shayk. Μέσα σε μόλις ένα καλοκαίρι, η Ελληνίδα κατάφερε να περπατήσει για δύο εμβληματικά ονόματα του χώρου της μόδας.

Το πρόσωπό της πρωταγωνιστεί όχι μόνο στις πασαρέλες των Ιταλών, αλλά και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, αφού κάθε κομμάτι είναι κομμένο και ραμμένο για την ίδια.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *