H BMW προχώρησε σε ριζικό λίφτινγκ στην εμβληματική σειρά 3

Η ΒΜW αποφάσισε να κάνει ριζικό λίφτινγκ στην εβληματική σειρά 3 και ανανέωσε τα θρυλικά αυτά μοντέλα.


Εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, η BMW σειρά 3 αποτελεί τον πυρήνα των πωλήσεων. Ενσαρκώνοντας την επιτομή της σπορ οδηγικής απόλαυσης διαθέτει πολλές καινοτομίες στον τομέα της σχεδίασης, της δυναμικής συμπεριφοράς και της τεχνολογίας απαριθμώντας.

Πλέον το μοντέλο ανανεώνεται. Στις εκτενείς τροποποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2022 σε επίπεδο σχεδίασης, συστημάτων κίνησης, ψηφιοποίησης και εξοπλισμού, έρχεται να προστεθεί τώρα μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία μέσω του υβριδικού συστήματος. Οι νέες μπαταρίες υψηλής τάσης αυξάνουν την μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία των plug-in-υβριδικών μοντέλων σε 101 χιλιόμετρα. Η νέα ρύθμιση του πλαισίου ενισχύει περαιτέρω την ισορροπία μεταξύ της σπορ δύναμης και της άνεσης, ενώ μέσω του αναβαθμισμένου BMW iDrive με QuickSelect αυξάνονται οι δυνατότητες πλοήγησης.

Τα νέα εξωτερικά χρώματα και οι ζάντες ελαφρού κράματος τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα, ενώ στο εσωτερικό, τα νέας σχεδίασης τιμόνια, ο πίνακας οργάνων και τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά εξοπλισμού, όπως οι εφαρμογές γυαλιού CraftedClarity, προσφέρουν οδηγική απόλαυση σε ένα περιβάλλον premium αισθητικής.

Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan και η νέα BMW Σειρά 3 Touring θα κυκλοφορήσουν στις παγκόσμιες αγορές, με σταδιακή έναρξη της παραγωγής τον Ιούλιο του 2024. Και τα δύο μοντέλα θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του γκρουπ στο Μόναχο. Η BMW σειρά 3 Sedan θα παράγεται επίσης και στο εργοστάσιο San Luis Potosí στο Μεξικό. Η νέα BMW σειρά 3 Sedan για την κινεζική αγορά θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Tiexi στη Shenyang, το οποίο διαχειρίζεται η κοινοπραξία BMW Brilliance Automotive (BBA).


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *