General Motors: Έρχεται το ηλεκτρικό Escalade

Τα σχέδιά της να παρουσιάσει μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση της ναυαρχίδας Cadillac Escalade μέσα στο τρέχον έτος επιβεβαίωσε η General Motors.


Tο νέο SUV θα ονομάζεται Escalade IQ, κάτι που αναμένοντας  καθώς η εταιρεία επιδιώκει να μετατρέψει πλήρως την Cadillac σε μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων έως το 2030.

Εκπρόσωπος της Cadillac αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το όχημα, με τους αναλυτές να αναμένουν ότι το όχημα θα βγει στην παραγωγή και θα πωληθεί το επόμενο έτος.

Αναμένεται να χρησιμοποιεί τις κυψέλες, τους κινητήρες και τις τεχνολογίες μπαταριών Ultium της GM, τις οποίες χρησιμοποιεί η αυτοκινητοβιομηχανία για να τροφοδοτήσει και να υποστηρίξει τα ηλεκτρικά της επόμενης γενιάς.

Αλλά, μόνο και μόνο επειδή ονομάζεται Escalade δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι πανομοιότυπο με το εμβληματικό SUV της μάρκας με κινητήρα εσωτερικής καύσης.


Τα EV που είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως και τα οποία μοιράζονται ονόματα με τα παραδοσιακά οχήματα της GM περιλαμβάνουν σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που διαφέρουν εντελώς από τους προκατόχους τους.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *