Gemini By Ariic Gemma 125: Μικρό και θαυματουργό

Με δεδομένη τη ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για scooter με κινητήρα 125cc, το νέο Gemma έρχεται για να προσφέρει μοναδική ευχρηστία, ασύγκριτη οικονομία και Hi-Tech εφαρμογές.


Στις μέρες μας τα μοντέλα έως 125cc είναι περιζήτητα, κάτι που κατά κύριο λόγο οφείλεται στη δυνατότητα να οδηγηθούν και με δίπλωμα αυτοκινήτου. Oι δρόμοι έχουν γίνει απροσπέλαστοι, το κυκλοφοριακό είναι μόνιμα σε κατάσταση συμφόρησης, η τιμή της βενζίνης έχει πάει στα ύψη και ο κόσμος ψάχνει τη λύση που θα τον βγάλει από το αδιέξοδο. Το Gemma 125 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα στιλάτο, αποδοτικό, αξιόπιστο και απόλυτα οικονομικό scooter, που επιπρόσθετα προσφέρει Hi-Tech τεχνολογικές εφαρμογές.

To νέο Gemma είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο, 4χρονο, 4βάλβιδο κινητήρα, ο οποίος διαθέτει έναν επικεφαλής εκκεντροφόρο και κίνηση βαλβίδων με ρουλεμάν, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο αντοχή και μακροζωία. Η απόδοσή του είναι 8,4Hp/7.500rpm, ικανή να προσφέρει στο ελαφρύ σύνολο δυναμικές επιταχύνσεις!

Η οικονομία σε κατανάλωση είναι πραγματικά τεράστια (2lt/100Km), προσφέροντας αυτονομία 200 χιλιομέτρων. Η παρουσία συστήματος Start & Stop συμβάλει στην όλη χαμηλή κατανάλωση, καθώς το scooter “σβήνει” τον κινητήρα του όταν σταματάει! Στη συνέχεια, ένα απαλό άνοιγμα του γκαζιού τον επαναφέρει σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να μην ξοδεύουμε καύσιμο χωρίς λόγο.

Το Gemma δεν κάνει υποχωρήσεις ούτε στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, διαθέτοντας Full Led φωτιστικά σώματα, οθόνη TFT 3,5” με λειτουργία αφής και συνδεσιμότητα bluetooth, θύρα USB, καθώς και σύστημα εκκίνησης και λειτουργιών χωρίς κλειδί (Keyless). Η πληροφόρηση του αναβάτη είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει ενδείξεις για ολικό και μερικό χιλιομετρητή, ημερομηνία, ρολόϊ, τάση μπαταρίας, βλάβη, φώτα, φλας και λειτουργία start & stop, ο έλεγχος της οποίας γίνεται μέσω διακόπτη στη δεξιά πλευρά του τιμονιού. Όλα είναι μελετημένα έτσι ώστε ο αναβάτης να τα χειρίζεται με μεγάλη ευκολία, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από την οδήγηση.


Ποιός είπε πως ένα scooter 125cc δεν μπορεί να προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό; Σίγουρα όχι όποιος έχει δει από κοντά το Gemma. Μια τύπου “Adventure” ζελατίνα πάνω από τον προβολέα είναι αυτή που θα προστατέψει τον αναβάτη από τα καιρικά φαινόμενα, δίνοντας παράλληλα και μια ξεχωριστή νότα στην εμφάνιση. Η συνδυασμένη λειτουργία φρένων (CBS) αυξάνει κατακόρυφα την ασφάλεια στον καίριο τομέα της πέδησης, προσφέροντας παράλληλα στον οδηγό την ευκολία να φρενάρει χρησιμοποιώντας μόνο την αριστερή μανέτα στο τιμόνι. Το επίπεδο πάτωμα και ο γάντζος αποσκευών κάτω από την οθόνη είναι στοιχεία που εκτοξεύουν τη χρηστικότητα, όπως και η ύπαρξη χειρόφρενου για ασφαλή στάθμευση σε εδάφη με κλίση. Στo αριστερό μέρος της ποδιάς υπάρχει ένα μαγνητικής λειτουργίας ντουλαπάκι, το οποίο φιλοξενεί και τη θύρα USB. Σημασία στη λεπτομέρεια η υφασμάτινη επένδυσή του, που εξασφαλίζει προστασία στο περιεχόμενό του. Τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ και οι κομψές λαβές για τον συνεπιβάτη, η ποιοτική επένδυση της ανατομικής σέλας και η ύπαρξη τόσο πλαϊνού όσο και κεντρικού σταντ, είναι παράγοντες που θα εκτιμηθούν δεόντως από τον υποψήφιο αγοραστή. Όπως και ο χώρος κάτω από τη σέλα, που κάλλιστα μπορεί να φιλοξενήσει κράνος και άλλα μικροαντικείμενα.


Βασικά χαρακτηριστικά Gemma 125

• Οθόνη αφής TFT 3,5’’
• Συνδεσιμότητα bluetooth
• Σύστημα Start & Stop
• Τετραβάλβιδη κεφαλή
• Κίνηση βαλβίδων με ρουλεμάν
• Συνδυασμένη λειτουργία φρένων (CBS)
• Λειτουργία χωρίς κλειδί (Keyless)
• Φωτισμός Full Led
• Θύρα φόρτισης USB
• Χώρος για κράνος κάτω από τη σέλα
• Χειρόφρενο στάθμευσης
• Άγκιστρο αποσκευών
• Κεντρικό & πλαινό στάντ
• Ανεμοθώρακας

Η ενδεικτική λιανική τιμή του νέου Gemma 125 έχει διαμορφωθεί στα 2.195 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *