Φωτογραφίες από το νέο ηλεκτρικό B-SUV της Alfa Romeo

Μια πρώτη εικόνα για το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Alfa Romeo, παίρνουμε σήμερα, καθώς διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το μοντέλο.
Η παρουσίασή του θα γίνει το πρώτο εξάμηνο του 2024 και πρόσφατα, η εταιρία ζήτησε από τον κόσμο να μαντέψει το όνομά του, μέσω των επίσημων social media. Μέχρι στιγμής, το νέο SUV αναφέρεται ως Sport Urban Vehicle.


Αν και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τη σχεδίασή του, το CocheSpias δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών και εκτιμά ότι πρόκειται για το πολυαναμενόμενο μοντέλο, χωρίς ωστόσο να είναι απολύτως βέβαιο. Η ποιότητα των φωτογραφιών δεν είναι καλή, αλλά μπορούμε να αποκτήσουμε μια πρώτη εικόνα για τη σιλουέτα του και τις αναλογίες του.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η επιστροφή της ιταλικής φίρμας στα supermini δε θα γίνει με διάδοχο του MiTo, καθώς το νέο μοντέλο θα ανήκει στα B-SUV. Θα είναι η πρώτη ηλεκτρική Alfa Romeo, αλλά «όχι μόνο», ανέφερε σε παλιότερη ανακοίνωση η φίρμα, αρνούμενη να δώσει από νωρίς πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *