Formula 1: Πόσα χρήματα παίρνει ο Μαξ Φερστάπεν 

Στην τρίτη θέση της λίστας του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές κάτω των 25 ετών, βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν.


Ο Ολλανδός πιλότος της F1 μετρά ήδη, στην ηλικία των 25 ετών, δύο πρωταθλήματα και με βάση τη μέχρι στιγμής εικόνα του στην εφετινή σεζόν το τρίτο βρίσκεται… καθ’ οδόν.

Ο Ολλανδός λαμβάνει, δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, από μισθό, έπαθλα και χορηγίες.

Το Forbes δημοσίευσε πόσα χρήματα έλαβε ο Φερστάπεν τους τελευταίους 12 μήνες και τον κατέταξε στην τρίτη θέση της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές σε ηλικία κάτω των 25 ετών.

Συγκεκριμένα τα έσοδα του Μαξ ανέρχονται στα 64 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Από αυτά τα 60 εκατομμύρια προέκυψαν μισθούς και μπόνους, ενώ τα υπόλοιπα 4 από διαφημίσεις και χορηγίες. 


Ποιοι αθλητές βρέθηκαν πάνω από τον Μαξ στη σχετική λίστα, όμως;


Επίσης στα 25 του χρόνια, ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην κατηγορία κάτω των 25. Ο Γάλλος επιθετικός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Παρί Σεν Ζερμέν εισέπραξε πέρυσι περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 100 εκατομμύρια οφείλονται άμεσα στις αγωνιστικές του επιδόσεις. Ο παίκτης του NFL Κάιλερ Μάρει, και αυτός 25 ετών, έλαβε κάτι παραπάνω από 70 εκατομμύρια δολάρια.

Έτσι, ο Μαξ Φερστάπεν βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας, με αθλητές όπως ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ και ο μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ Λούκα Ντόνσιτς να βλέπουν την «πλάτη» του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *