Formula 1: Οι φήμες στέλνουν τον Άντριαν Νιούι στη Ferrari

Ντόμινο εξελίξεων αναμένεται να φέρει η υπόθεση του Κρίστιαν Χόρνερ στη Formula 1, με τις φήμες να στέλνουν τον Άντριαν Νιούι στη Ferrari!


Μία από τις πιο σημαντικές υποθέσεις επί του παρόντος στη Formula 1 είναι αυτή της καταγγελίας από εργαζόμενο της Red Bull για ανάρμοστη συμπεριφορά του Κρίστιαν Χόρνερ.

Η εταιρεία έχει αρχίσει εσωτερική έρευνα για τον επικεφαλής της ομάδας της Formula 1 και υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με τον επικρατέστερο αντικαταστάτη του σε περίπτωση που η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών χρειαστεί να λήξει.

Μαζί με το μέλλον του Χόρνερ, και αυτό του πιο επιτυχημένου σχεδιαστή στην ιστορία του αθλήματος, Άντριαν Νιούι, φαίνεται να είναι αβέβαιο στη Red Bull. Το ένα φέρνει το άλλο, κι αυτό διότι υπάρχει γενικά η αίσθηση ότι τα συμβόλαια των δύο ανδρών είναι τύπου… αλληλένδετα.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Νιούι έχει επανειλημμένα αφήσει να εννοηθεί ότι δεν αποκλείει την αποχώρησή του από τη Red Bull. Και προφανώς, αν το πράξει αυτό, ένα από τα… φαβορί για την απόκτησή του είναι η Ferrari! Όπως έχει πει και ο ίδιος, η Scuderia είναι μια… μαγευτική ομάδα, με την οποία όλοι στον μηχανοκίνητο αθλητισμό γοητεύονται. Έχει επίσης δηλώσει ότι έχει βρεθεί πολλές φορές κοντά σε μια μεταγραφή στους Ιταλούς.


Οι φήμες ότι ο Νιούι θα μπορούσε να πάει στη Ferrari έχουν φουντώσει ξανά λόγω του χάους που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην αυστριακή ομάδα, αλλά και επειδή η σύζυγός του, Αμάντα, έκανε like σε μια… ιδιαίτερη ανάρτηση στο «X».


Τι έλεγε αυτή; Ότι ο σύζυγός της μετανιώνει που δεν εργάστηκε ποτέ για τη Ferrari, ποτέ με τον Φερνάντο Αλόνσο, ποτέ με τον Λιούις Χάμιλτον! «Τώρα είναι η ευκαιρία σου να διαγράψεις αυτές τις τύψεις, Adrian», αναφέρεται επίσης στην ανάρτηση.

Μιλάμε για ένα απλό like, αλλά δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα. Μην ξεχνάμε, επίσης, πως ο επικεφαλής της Ferrari, Φρεντ Βασέρ, επεξεργάζεται ένα πολυετές σχέδιο για να επαναφέρει την ιταλική ομάδα στην κορυφή. Πως να μην έχει σκεφτεί την προοπτική του Νιούι;

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *