Formula 1: Η Ferrari τεστάρει ήδη τον κινητήρα του 2026!

Η Ferrari φαίνεται πως είναι αρκετά μπροστά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Formula 1 ενόψει του 2026.


Όλες οι ομάδες της Formula 1 προετοιμάζονται για την ερχόμενη σεζόν, αυτή του 2024. Επίσης όλες, όμως, ρίχνουν κρυφές (ή και όχι τόσο κρυφές) ματιές στο πρωτάθλημα του 2026 όταν και θα έρθουν οι επόμενες μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς του αθλήματος μετά από αυτές του 2014.

Οι κινητήρες θα πρέπει να γίνουν φθηνότεροι, γι’ αυτό και εγκαταλείπεται η μονάδα MGU-H. Για να εξακολουθεί να επιτυγχάνεται η ίδια ισχύς, ωστόσο, το ηλεκτρικό κομμάτι των μονοθεσίων θα διευρυνθεί.

Ενώ η Audi και η General Motors μπορούν να επικεντρωθούν αποκλειστικά και πλήρως στη συμμετοχή τους το 2026, οι τωρινές ομάδες του grid πρέπει να… μοιράσουν την προσοχή τους. Στις 13 Φεβρουαρίου, η Ferrari θα παρουσιάσει το νέο μονοθέσιό της για το 2024, αλλά στο ενδιάμεσο έχει ήδη προχωρήσει τις εργασίες της πάνω στον κινητήρα του 2026! Μια πρώτη έκδοση αυτού, φέρεται να βρίσκεται ήδη στον πάγκο δοκιμών, μάλιστα!

Δυστυχώς δεν υπάρχει πληροφόρηση για την πρόοδο που έχουν ή δεν έχουν κάνει οι υπόλοιπες ομάδες. Η Renault, η Red Bull Powertrains-Ford και η Mercedes δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιήσει τίποτα σχετικά με αυτό. Υπήρξε, ωστόσο, μια φήμη ότι η Red Bull έχει μείνει πίσω, όμως αυτό διαψεύστηκε από όλους στην ομάδα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *