Formula 1: Έκλεισε μυθική δεκαετή χορηγική συμφωνία με τον γαλλικό κολοσσό LVMH ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων


Μια μυθική χορηγική συμφωνία ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων έκλεισε η Formula 1 με τον γαλλικό κολοσσό LVMH.ν


Ο γαλλικός επιχειρηματικός κολοσσός LVMH, ο οποίος καλύπτει τις μάρκες Louis Vuitton, Moet Hennessy και TAG Heuer, κατέληξε σε 10ετή συμφωνία χορηγίας με τη Formula 1, όπως ανακοίνωσε σήμερα (2/10) η εταιρεία, προσθέτοντας  ότι η συνεργασία θα ξεκινήσει το 2025.

Η LVMH του δισεκατομμυριούχου Μπερνάρ Αρνό θα αντικαταστήσει στη Formula 1 την Rolex.

Η LVMH θα αναλάβει τη χορηγία των αγώνες από το 2025, με τη συμμετοχή brands όπως Louis Vuitton, Moët Hennessy και TAG Heuer, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τετάρτη. Η συμφωνία επιβεβαιώνει μια αναφορά τον περασμένο μήνα από το Bloomberg News για μια επικείμενη συμφωνία μεταξύ των δύο μερών.

Η 10ετής συμφωνία θα μπορούσε να ξεπεράσει σε αξία το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, με την ετήσια χορηγία να υπερβαίνει τα 100 εκατομμύρια δολάρια, ανέφεραν στο Bloomberg News άνθρωποι που είχαν εικόνα από τις διαπραγματεύσεις.


Η LVMH ήταν μέγας χορηγός των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων που διεξήχθησαν στο Παρίσι το καλοκαίρι, παρέχοντας οικονομική υποστήριξη ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ και τα brand της ξεχώρισαν σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Η Louis Vuitton και το brand κοσμημάτων Tiffany & Co. της LVMH συμμετέχουν τακτικά σε παγκόσμιες αθλητικές εκδηλώσεις, όπως π.χ. στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA ή στο πρωτάθλημα του αμερικανικού ποδοσφαίρου NFL.

Η Louis Vuitton πραγματοποίησε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες με διάσημους όπως τους ποδοσφαιριστές Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι και τους τενίστες Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *