Ford GT: Στα χέρια της Wheels Boutique 

Το Ford GT πρώτης γενιάς στα χέρια της Wheels Boutique, απογειώνεται απογείωσε, με ένα αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, κάνοντας το πανέμορφο μοντέλο να δείχνει ακόμη πιο εκθαμβωτικό.


Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει φαρδύνει σημαντικά, με τα φτερά πάνω από τους τροχούς να διοχετεύονται στο πίσω μέρος, όπου κι εκεί έχει ακολουθηθεί η ίδια τακτική. Ο προφυλακτήρας έχει λάβει την ίδια μεταχείριση, έχοντας επίσης φαρδύνει πολύ, δημιουργώντας το σχήμα μιας κεψύδρας.

Εκτός αυτού, στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη, σταθερή αεροτομή, ενώ το αμάξωμα έχει βαφεί σε ασημί χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες και γραφικά. Ο αριθμός ’17’ εμφανίζεται στο πλαϊνό μέρος, εντείνοντας την αγωνιστική του εμφάνιση.

Περαιτέρω αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν φρένα Brembo, ένα υδραυλικό σύστημα της KW Suspension και ζάντες Retro Series 2.3 Concave 20 ιντσών της ANKRY. Σύμφωνα με τη σχετική δημοσίευση της εταιρείας, ο supercharged κινητήρας V8 των 5,4 L έχει διατηρηθεί ως έχει, παράγοντας 550 PS και 678 Nm ροπής, ενώ η κίνηση διοχετεύεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου με 6 σχέσεις.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *