Fiat Topolino: Το αδελφάκι του Citroen Ami

Την πρώτη φωτογραφία του νέου microcar που θα ενταχθεί στη γκάμα της και το οποίο θα ονομάζεται Topolino, έδωσε στη δημοσιότητα η FIAT.


Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό τετράκυκλο το οποίο έχει δανειστεί την πλατφόρμα και τις τεχνολογίες του Citroen Ami, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Opel Rocks-e.

Η Fiat στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι το νέο Topolino είναι μια ηλεκτρική συσκευή κινητικότητας που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες ενός μεγάλου κοινού, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων σε ηλικία πελατών που λατρεύουν να κινούνται στους στενούς κεντρικούς δρόμους των πόλεων.

Πριν από έναν χρόνο είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν τη Fiat να παρουσιάζει ένα πρωτότυπο Topolino σε μια ενδοεταιρική εκδήλωση, όπου το έδειξε σε έναν περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων αντιπροσώπων της προκειμένου να δει τις αντιδράσεις και τα σχόλιά τους.

Ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Topolino. Αυτό, όμως, που μπορούμε να πούμε με σιγουριά και το οποίο προκύπτει από τη μοναδική φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Fiat, είναι ότι στη γκάμα θα υπάρχει έκδοση με ανοικτή έκδοση, από μαλακό ύφασμα, όπως και στο πρώτο Fiat 500 Topolino. 


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *