Fiat Panda 4X4: Επετειακή έκδοση για τα 40α γενέθλια

Με μια συλλεκτική έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε 1.983 αντίγραφα, γιορτάζει η Fiat τα 40 χρόνια του Panda.


Μετά από τρεις γενιές και συνολικά 800.000 μονάδες, η Fiat δημιουργεί τη συλλεκτική έκδοση 4×40° που θα κυκλοφορήσει σε 1.983 αντίγραφα, αριθμός εμπνευσμένος από το έτος γέννησης του μοντέλου.

Οι παρεμβάσεις που έχει δεχθεί το Panda 4×40° είναι κατά βάση αισθητικές. Ως χρώμα έχει επιλεχθεί το ιβουάρ που δένει αρμονικά με τις 15άρες ζάντες με τη ρετρό σχεδίαση, τα μαύρα πλαστικά, τις κόκκινες λεπτομέρειες και τα εορταστικά αυτοκόλλητα που έχουν τοποθετηθεί περιμετρικά του αμαξώματος.
Το logo 4×40° και το γραφικό από το πρώτο τετρακίνητο Panda να εμφανίζονται στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων, το οποία έχουν κόκκινες ραφές και είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά.

Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια οθόνη με διαγώνιο 7 ιντσών που διαθέτει συνδεσιμότητα μέσω CarPlay και Androind Auto ενώ στον εξοπλισμό, μεταξύ άλλων, προσφέρονται ο αυτόματος κλιματισμός, οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες, και οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο σε Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και Ελβετία και συνεπώς κανένα αντίγραφο δεν θα φτάσει στη χώρα μας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *