Ferrari: Συνεργασία με τη Samsung για τα supercar του μέλλοντος

Μνημόνιο συνεργασίας με τη Samsung υπέγραψε η Ferrari.


Οι υπογραφές «έπεσαν» από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ferrari, Μπενεντέτο Βίνια και τον JS Choi, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Samsung Display.

Σε σχετική του δήλωση ο Βίνια, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Στον τομέα της πολυτέλειας, η εξύψωση της εμπειρίας του πελάτη είναι το κλειδί. Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας με τη Samsung Display, για την αποκλειστική ανάπτυξη λύσεων οθόνης OLED κατά παραγγελία, θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προόδου στο ψηφιακό περιβάλλον των μοντέλων επόμενης γενιάς».

O τεχνολογικός γίγαντας από τη νότια Κορέα θα προμηθεύει ειδικά προσαρμοσμένες οθόνες OLED τα μελλοντικά supercars της Ferrari. Προς το παρόν δε δημοσιεύτηκε το χρονοδιάγραμμα της εν λόγω συνεργασίας, ούτε οικονομικά στοιχεία.  Η Samsung πάντως διακρίνεται για τις λεπτές, κυρτές και ελαφριές οθόνες που κατασκευάζει με τεχνολογία αιχμής OLED (Organic Light Emitting Diode), ενώ προμηθεύει αυτοκινητοβιομηχανίες με συστήματα πολυμέσων, τηλεματικής και προηγμένα εξαρτήματα συστημάτων υποστήριξης οδηγού.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το 2025 η Ferrari θα αποκαλύψει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτροκίνητο supercar, το εμπορικό λανσάρισμα του οποίου θα ξεκινήσει ένα χρόνο αργότερα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *