Ferrari: Monza SP1 φτιαγμένη από τουβλάκια Lego!

Μια μεγάλη έκλπηξη για τους φίλους της δράσης και των αυτοκινήτων, επιφύλαξε η Lego.


Η γνωστή εταιρεία εγκαινίασε ένα Ferrari Build and Race στο κατάστημα της Δανίας, η οποία είναι και η χώρα προέλευσης της Lego.

Η θεματική αυτή έκθεση που περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά είναι μόλις η δεύτερη που διοργανώνεται σε κάποιο κατάστημα της Lego, καθώς η προηγούμενη είχε διεξαχθεί στη Legoland της Καλιφόρνια πέρσι τέτοια εποχή.

Οι επισκέπτες του αξιοθέατου έχουν τη δυνατότητα να συναρμολογήσουν τη δική τους Ferrari και στη συνέχεια να σαρώσουν ψηφιακά το αυτοκίνητό τους, ώστε να το δοκιμάσουν σε μια ψηφιακή πίστα της Formula 1. Και όχι όποιαδήποτε πίστα, αλλά το Fiorano.

νάμεσα σε όλα αυτά πριν από μερικές ημέρες ο Nicklas Nielsen, επίσημος οδηγός της Ferrari στους αγώνες GT αποκάλυψε και την Ferrari Monza SP1 που είναι φτιαγμένη από Lego. Πρόκειται για μια δημιουργία σε κλίμακα 1:1 με τα μοναδικά αληθινά στοιχεία, τα μοναδικά δηλαδή που δεν είναι κατασκευασμένα από τουβλάκια της Lego, να είναι οι ζάντες και τα ελαστικά.


Ακόμη και έτσι πάντως δεν χρειάστηκαν λιγότερα από 383.610 τουβλάκια Lego για την κατασκευή καθώς επίσης 1.414 ώρες εργασίας από τους ανθρώπους της Legoland για να ολοκληρώσουν ένα αυτοκίνητο με βάρος 1.340 κιλά.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *