FCA Greece: Στα χέρια του ομίλου Βασιλάκη 

Γύρισε σελίδα ο όμιλος FCA Greece μετά την εξαγορά του από την εταιρεία ΟΡΝΟΣ ΑΕ. Από την 1η Μαΐου με την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού πέρασε στη νέα εταιρεία που ανήκει κατά 51% στον όμιλο Βασιλάκη και κατά 49% στον ισραηλινό όμιλο Samalet Motors.


Ο κύκλος εργασιών της FCA Greece ξεπέρασε το 2021 τα 114 εκατ. ευρώ.

Η FCA Greece διέθετε στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα Alfa Romeo, Fiat Abarth, Fiat Professional και Jeep του ομίλου Stellantis. Πέρυσι πούλησε περίπου 7.000 αυτοκίνητα, χωρίς να έχουν συνυπολογιστεί τα επαγγελματικά οχήματα του ομίλου.

Η Autohellas είναι εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και δραστηριοποιείται κυρίως στη βραχυχρόνια και μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων, στη διαχείριση στόλου και στην εισαγωγή και χονδρική διανομή αυτοκινήτων με τα σήματα SEAT, HYUNDAI και KIA, καθώς και στη εισαγωγή και χονδρική διανομή (αυθεντικών) ανταλλακτικών τους.

H Samalet δραστηριοποιείται στον κλάδο του αυτοκινήτου, εισάγοντας και διανέμοντας χονδρικώς αυτοκίνητα με τα σήματα FIAT, ALFA ROMEO, JEEP, SUBARU, RAM, IVECO, WEY, HONG-QI, MASERATI και FERRARI. 


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *