EV4 Concept: Επαναπροσδιορίζει τα ηλεκτρικά sedan

Επαναπροσδιορίζει τα ηλεκτρικά sedan η KIA με το EV4 Concept.


Στο εσωτερικό του 4θυρου sedan με χαρακτηριστικά fastback στο πίσω μέρος, χρησιμοποιήθηκαν φυσικές βαφές σε 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι χειροποίητες υφασμάτινες ρίγες τις οποίες τοποθέτησε στο ταμπλό και στους χώρους αποθήκευσης, δημιουργώντας ένα όμορφο φινίρισμα. Επιπλέον, στο εσωτερικό του πρωτότυπου μπορεί κάποιος να συναντήσει και ίνες βιομηχανικής κάνναβης.

Η καμπίνα διαθέτει μια κομψή και ευρύχωρη οριζόντια διάταξη, ενσωματώνοντας σχεδιαστικά στοιχεία που δίνουν προτεραιότητα στην εμπειρία του οδηγού χωρίς να εμποδίζουν την όρασή του. Οι διπλές ψηφιακές οθόνες και ο μινιμαλιστικός πίνακας οργάνων φροντίζουν ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού από τις συνθήκες που επικρατούν στο δρόμο.

Σχεδιαστικά, η KIA ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται απλά για άλλο ένα sedan, αλλά για ένα sedan που επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα της κατηγορίας, με τη δυναμική και έντονη σιλουέτα του που συνδυάζει γεωμετρικές, διαγώνιες γραμμές και προσεγμένες επιφάνειες.

Το χαμηλό εμπρός τμήμα με τους κάθετα τοποθετημένους προβολείς στις άκρες του καπό και του προφυλακτήρα, το μεγάλο μήκος και το πίσω μέρος με την προσεκτικά σχεδιασμένη αεροτομή οροφής και τη μακριά «ουρά», συνθέτουν ένα παζλ χαρακτηριστικών που, σύμφωνα με τους Νοτιοκορεάτες παραπέμπουν σε σπορ και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύουν τη διαφορετικότητα του δικού τους sedan.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *