ΕcoCar: Το Pocco αλλάζει τα δεδομένα

Αλλάζει τα δεδομένα στα microcars το νέο Ecocar Pocco.


Το Pocco, στο πανέμορφο γαλάζιο χρώμα που ταιριάζει στα κέντρα των πόλεων  (διαθέσιμο και σε γκρι, κόκκινο, λευκό και ροζ), έχει ελκυστική σχεδίαση και δεν «ξενίζει» από όποια γωνία κι αν το κοιτάξετε.

Αν δεν δείτε την πίσω πινακίδα δικύκλου το πιθανότερο είναι ότι δεν θα καταλάβετε αν πρόκειται για microcar ή κάποιο πολύ μικρό διθέσιο όχημα.

Στο εμπρός μέρος οι «σχισμές» που λειτουργούν ως φώτα ημέρας και φλας δίνουν τη δική τους νότα, ενώ ξεχωρίζει και το καπάκι της θύρας φόρτισης, κεντρικά, κάτω από τη «μάσκα».

Οι ζάντες αλουμινίου των 14 ιντσών είναι καλαίσθητες και σε μαύρο χρώμα, όπως και οι πλαϊνοί καθρέπτες, κάνουν μια όμορφη αντίθεση με το υπόλοιπό όχημα.


Στο εσωτερικό, κυριαρχεί το χρώμα, 


Η καμπίνα είναι για δύο άτομα, με υφασμάτινα καθίσματα, δερμάτινη επένδυση στις πόρτες και στο ταμπλό.

Το μεγαλύτερο ατού του Pocco, όμως, είναι ο αποθηκευτικός χώρος των 790 (!) λίτρων, εξαιρετικά υψηλός για την κατηγορία των microcars και υπερ-αρκετός για κάθε σας ανάγκη.

Σε εξωτερικές διαστάσεις σε μήκος/πλάτος/ύψος 2,950/1,490/1.515 χλστ.  με μεταξόνιο 1.950 χλστ. χωράει παντού, σταθμεύει άνετα με την κάμερα οπισθοπορείας και κάνει τις αναστροφές «παιχνιδάκι», με κύκλο στροφής κάτω από 5μ!

Τα υδραυλικά φρένα με ABS και EBD ακινητοποιούν άμεσα το Pocco, ενώ από πλευράς ανέσεων και βοηθημάτων, έχουμε επίσης ισχυρή ψύξη (αιρ-κοντίσιον) και θέρμανση της καμπίνας, με μικρή επίπτωση στην αυτονομία.


Το Ecocar Pocco αποδίδει 27 ίππους και ως αμιγώς  επιταχύνει σβέλτα στην πόλη, αλλά εκτός αυτής φθάνοντας τα 90 χλμ./ώρα ως μέγιστη ταχύτητα.

Η μπαταρία των 9,2 KWh του προσφέρει αυτονομία περίπου 110-120 χλμ. 

Όταν έρθει η ώρα της φόρτισης, ο παρεχόμενος αντάπτορας επιτρέπει τη σύνδεση με απλή πρίζα schuko και σε 6 ώρες περίπου θα είστε έτοιμοι να ξεχυθείτε στους δρόμους για τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων.

H τιμή του Pocco ανέρχεται στα 16.610 ευρώ, με έκπτωση 3.000 ευρώ μέσω του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά”.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *