Ducati Monster 30ο Anniversario

Φόρο τιμής του κατασκευαστή σε μια μοτοσυκλέτα που έφερε επανάσταση στον κόσμο των δύο τροχών και η οποία από το 1993 έχει κερδίσει το πάθος περισσότερων από 350.000 «Monsteristi» σε όλο τον κόσμο, αποτελεί η έκδοση Monster 30° Anniversario.


Αυτή η ειδική έκδοση διατηρεί επίσης τα εμβληματικά χαρακτηριστικά των μοντέλων Monster: στυλ και μέγιστη διασκέδαση στο δρόμο. Η πραγματική του φύση αναδεικνύεται με την πρώτη ματιά χάρη στο βάψιμο, το Tricolor 30th Anniversary, εμπνευσμένο από τα πιο σπορ Monsters του παρελθόντος. 

Άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία αυτού του μοντέλου είναι η σέλα διακοσμημένη με το κεντημένο λογότυπο των 30 ετών και το αποκλειστικό animation του ταμπλό που ξεκινά όταν γυρίσει ο διακόπτης. Τέλος, κάθε μοτοσυκλέτα γίνεται μοναδική από μια πινακίδα στον επάνω στη τιμονόπλακα με το όνομα και τον αριθμό αντιγράφου του μοντέλου, το πιστοποιητικό γνησιότητας και το ειδικό κάλυμμα της μοτοσυκλέτας.

Το Monster 30° Anniversario έρχεται με εξαρτήματα που εκτός από το ότι βελτιώνουν την εμφάνισή του, βελτιώνουν επίσης τις δυναμικές του ιδιότητες. 

Τα ηλεκτρονικά του Monster βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας,με το βασικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει ABS Cornering, Ducati Traction Control και Ducati Wheelie Control, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν σε διαφορετικά επίπεδα παρέμβασης, με το σπορ χαρακτήρα του νέου Monster 30° Anniversario να τονίζεται επίσης από το Launch Control. Ακόμα, η μπαταρία λιθίου συμβάλλει επίσης στη μείωση του συνολικού βάρους της μοτοσυκλέτας.


Πληροφορίες για τα περί διάθεσης και κόστους δεν έχουμε ακόμα, αλλά αναμένεται να εξαντληθεί εν ριπή οφθαλμού.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *