DS 7: Ανανέωση με λάμψη και ζωντάνια

Με σημαντικές αλλαγές τόσο στην εμφάνιση όσο και στους κινητήρες, γιορτάζει τα 5 χρόνια του στην αγορά το DS 7.


Οι κυριότερες πινελιές φρεσκάδας εντοπίζονται στο εμπρός και το πίσω μέρος του αμαξώματος, με το ανανεωμένο DS 7 να αποκτά περισσότερη λάμψη και ζωντάνια.

Οι λεπτοί προβολείς LED και τα νέα εντυπωσιακά φώτα ημέρας DS Light Veil, που αποτελούν βασικό εξοπλισμό του μοντέλου, συνδυάζονται αρμονικά με τη νέα μάσκα χαρακτηριστικής DS σχεδίασης, ενώ και τα DS Wings δέχθηκαν παρεμβάσεις, προκειμένου να ενισχύσουν τη συνολική δυναμική εμφάνιση.

Εσωτερικά το νέο DS 7 παρέχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από 5 διακοσμήσεις, με πολυτελείς επενδύσεις (Bronze Harmony, Alcantara Noir, δέρμα Nappa) και έμφαση στα υλικά και τις τεχνικές κατεργασίας τους. 

Μία από τις βασικότερες τεχνολογικές καινοτομίες του νέου DS 7 είναι το νέο σύστημα infotainment DS IRIS SYSTEM, το οποίο είναι διαισθητικό, εργονομικό, πλήρως προσαρμόσιμο, προσφέρει 3D πλοήγηση και περιλαμβάνει έναν προσωπικό βοηθό, την IRIS, η οποία επικοινωνεί με τον οδηγό διαισθητικά μέσω της αφής, ή/και με φυσική ομιλία. Επιπλέον με το νέο σύστημα infotainment παρέχεται η λειτουργία wireless Mirror Screen (Android Auto, Apple CarPlay).


Στο νέο DS 7, η DS Automobiles επέλεξε να προσφέρει μια ευρεία γκάμα PLUG-IN υβριδικών κινητήριων συνόλων E-TENSE με 225, 300 και 360 ίππους.


Το DS 7 E-TENSE 225 διαθέτει έναν βενζινοκινητήρα PureTech 180 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 110 ίππων, με κίνηση στους δύο τροχούς με μέγιστη συνδυαστική ισχύ 225 ίππων και συνολική ροπή 360Nm. Τα DS 7 E-TENSE 4×4 300 και DS 7 E-TENSE 4×4 360 με σύστημα 4κίνησης συνδυάζουν έναν βενζινοκινητήρα PureTech 200 ίππων, καθώς και ηλεκτροκινητήρες 110 και 112 ίππων σε κάθε έναν από τους 2 άξονες κίνησης.

Μια νέα μπαταρία 14,2 kWh προσφέρει έως και 65 χιλιόμετρα αυτονομίας με μηδενικές εκπομπές ρύπων σε μικτό κύκλο και έως 81 χιλιόμετρα αυτονομίας σε αστικό κύκλο.

Την γκάμα του νέου DS 7, ολοκληρώνει ο αποδοτικός κινητήρας 130 BlueHDi με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT8.

Οι τιμές ξεκινούν από 45.500 ευρώ για το 1.5 Diesel  και φθάνουν μέχρι 73.700 ευρώ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *