DS 3: Νέα έκδοση Esprit de Voyage

Η συλλογή Esprit de Voyage συμπληρώνει τη γκάμα με το DS 3, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας.


Μετά τα DS 4, DS 7 και DS 9, η συλλογή Esprit de Voyage συμπληρώνει τη γκάμα με το DS 3. Με το ξεχωριστό, φωτεινό εσωτερικό του και τη χαρακτηριστική αυθεντικότητα που το διακρίνει, το DS 3 Esprit de Voyage σάς εμπνέει για μια απολαυστική διαδρομή μαζί του.

Το DS 3 Esprit de Voyage διαθέτει ένα φωτεινό εσωτερικό σε απόχρωση Pebble Grey, με το δέρμα Nappa να «αγκαλιάζει» εκτενώς το ταμπλό, συνοδευόμενο από το χαρακτηριστικό ανάγλυφο του Esprit de Voyage. 

Τα μαρσπιέ των εμπρός θυρών φέρουν επίσης την υπογραφή Esprit de Voyage με αυτόν τον εμβληματικό χάρτη και η μπορντούρα της μοκέτας έρχεται σε απόχρωση Pearl Grey, σε απόλυτη αρμονία με το εσωτερικό. Η Pebble Grey απόχρωση και στα προσκέφαλα, ενισχύει περαιτέρω τη φωτεινότητα της καμπίνας, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις των θυρών στην ίδια απόχρωση.

Βασισμένο στις προδιαγραφές εξοπλισμού της έκδοσης RIVOLI, το DS 3 Esprit de Voyage προσφέρει πρόσβαση και εκκίνηση χωρίς κλειδί, σύστημα πολυμέσων DS IRIS με συνδεδεμένη 3D πλοήγηση και ψηφιακό βοηθό με αναγνώριση φυσικών φωνητικών εντολών, καθώς και πακέτα εξοπλισμού που περιλαμβάνουν θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, εσωτερικό καθρέφτη αυτόματης σκίασης χωρίς πλαίσιο, αλεξήλια με ενσωματωμένους φωτιζόμενους καθρέφτες με LED, εσωτερικό φωτισμό με διαισθητική ενεργοποίηση, φιμέ κρύσταλλα πίσω, καθώς και πίσω φώτα LED.


Το DS 3 Esprit de Voyage διατίθεται με μια ποικιλία κινητήριων συνόλων: 100% ηλεκτρικό, βενζίνης PureTech 130 Automatic ή Diesel BlueHDi 130 Automatic.


Το DS 3 Esprit de Voyage θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς. 

Στη Γαλλία, πάντως, έγιναν γνωστές οι τιμές του. Η έκδοση PureTech 130 Automatic εκκινεί από 36.450  ευρώ, η BlueHDi 130 Automatic από 38.050 ευρώ και η ηλεκτρική E-TENSE από 45.050 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *