DS 3 και DS 7 Edition France: Νέα συλλεκτική έκδοση 

Περήφανη για την καταγωγή της η DS Automobiles δημιούργησε δυο συλλεκτικές εκδόσεις για τα DS 3 και DS 7.


Ο λόγος για τη νέα ειδική έκδοση “Edition France”, η οποία όπως προδίδει το όνομά της, θα διατεθεί αποκλειστικά στη γαλλική αγορά από 12 Ιανουαρίου. Παράλληλα η DS Automobiles τιμά την ιδιαίτερη πατρίδα της, η οποία φέτος το καλοκαίρι θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ θα ανοίξει ξανά τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων, πέντε χρόνια μετά την καταστροφική πυρκαγιά.

Τα νέα DS 3 και DS 7 Edition France, από 30.500 ευρώ και 46.400 ευρώ αντίστοιχα, βασίζονται στην εξοπλιστική έκδοση Performance Line, διαθέτοντας μοναδικά χαρακτηριστικά. Χαμηλά στις πόρτες και στο εμπρός καπό έχει τοποθετηθεί το λογότυπο Edition France με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας (μπλε, λευκό, κόκκινο). Παράλληλα το έμβλημα της μάρκας και η μάσκα έχουν βαφτεί με μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Το νέο DS 3 Edition France πατάει σε 17αρες ζάντες, διαθέτει σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, γκρι εσωτερική επένδυση οροφής, μαύρη αλκαντάρα στα καθίσματα και το πακέτο Dynamic που φέρνει σπορ ενδείξεις στο ψηφιακό πίνακα οργάνων. Η γκάμα κινητήρων του περιλαμβάνει τον 1.2 PureTech βενζίνης, απόδοσης 100 ή 130 ίππων, τον 1.5 BlueHDi πετρελαίου με ισχύ 130 ίππους και την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση E-Tense.

Το νέο DS 7 Edition French ξεχωρίζει με μαύρες ζάντες 19 ιντσών, ενώ η φαρέτρα του περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων DS Iris με 3D πλοήγηση και ChatGPT. Προσφέρεται με κινητήρα πετρελαίου 1.5 BlueHDi 130 ίππων και με plug-in υβριδική έκδοση Ε-Tense 225 ή 300 ίππων.


Η διαφημιστική καμπάνια για τα νέα DS 3 και DS 7 Edition France περιλαμβάνει τα οχήματα της μάρκας που υπηρέτησαν τη Γαλλική Προεδρία, από την αρχική DS έως το πιο σύγχρονο DS 7, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *