Cupra: Ποια αυτοκίνητα παραχώρησε στις παίκτριες της Μπαρτσελόνα

Η Cupra, ως επίσημος υποστηριχτής της Μπαρτσελόνα, βρίσκεται στο πλευρό και της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας, παρέχοντας σε όλες τις παίχτριες ένα νέο μοντέλο για τις μετακινήσεις τους.


Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στο Θιουτάτ Εσπορτίβα Ζοάν Γκαμπέρ, το προπονητικό του καταλανικού ποδοσφαιρικού συλλόγου. Εκεί οι παίκτριες γνώρισαν από κοντά και επέλεξαν ανάμεσα στα Cupra Born ή Formentor VZ5 BAT.

Υπενθυμίζουμε ότι το Born είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο παραγωγής της μάρκας, προσφέροντας αυτονομία έως και 540 χλμ. Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι το Born είναι το δεύτερο μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στη γκάμα της Cupra για φέτος.

Για τις petrolheads  ποδοσφαιρίστριες όμως σίγουρα το Formentor VZ5 BAT ήταν πιο ελκυστικό. Η εν λόγω έκδοση του Formentor ξεχωρίζει για το μαύρο χρώμα και για το συλλεκτικό της χαρακτήρα, καθώς θα παραχθεί σε μόλις 500 αντίτυπα.

Τροφοδοτείται από τον ισχυρότατο πεντακύλινδρο βενζινοκινητήρα TSI των 2.5 λίτρων, ο οποίος παράγει 390 ίππους και 480 Nm ροπής. Συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης 4Drive και με αυτόματο κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Χρειάζεται μόνο 4,2 δευτ. για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.


Το Born επιλέχτηκε από τις παίκτριες Μαρία Λεόν, Ιρένε Παρέδες, Μάρτα Τορεχόν και Όνα Μπάτγιε, ενώ το Formentor VZ5 BAT γοήτευσε τις Αϊτάνα Μπονμάτη, Αλέξια Ποτέγιας, Κλαούντια Πίνα, Σάντρα Πάνιος και Μπρούνα Βιλαμάλα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *