Cupra Formentor VZ5 BAT: Καυτό SUV με 390 ίππους!

Σε 500 αντίγραφα θα παραχθεί το CUPRA Formentor VZ5 το «καυτό» SUV με τον εμβληματικό 5κύλινδρο turbo κινητήρα 2,5 L.


To CUPRA Formentor VZ5 εφοδιάζεται με τον 5κύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 2,5 L του Audi RS3 και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων.

Έτσι, η κορυφαία, τετρακίνητη, έκδοση του SUV της CUPRA αποδίδει ισχύ 390 PS και ροπή 480 Nm, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 4,2 sec. και τελική ταχύτητα 250 km/h. Για να προσθέσει ακόμα περισσότερα συναισθήματα απόλαυσης στους ιδιοκτήτες του, η ισπανική φίρμα δημιούργησε μια ειδική, περιορισμένη έκδοση, με το όνομα BAT.

Η νέα παραλλαγή θα παραχθεί σε μόλις 500 αντίγραφα και χαρακτηρίζεται από μια σειρά «σκοτεινών» στοιχείων στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό του, με κυρίαρχο το μαύρο χρώμα.

Εξωτερικά, οι μαύρες προσθήκες είναι αρκετές και «συναντώνται», μεταξύ άλλων, στις γυαλιστερές μπάρες οροφής, τη μάσκα και το πλαίσιο της, τις ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, τα καλύμματα των καθρεπτών από ανθρακονήματα και τις απολήξεις εξάτμισης.


Ως αποτέλεσμα, αυξάνεται ο δυναμικός χαρακτήρας του SUV υψηλών επιδόσεων. Επιπλέον, η νέα εμφάνιση φέρει και σκούρο λογότυπο χρωμίου CUPRA (εμπρός και πίσω) καθώς και αντίστοιχα γράμματα CUPRA στο πίσω μέρος.


Στο εσωτερικό, οι σκούρες αποχρώσεις αυξάνουν την σπορτίφ αίσθηση, όπως για παράδειγμα το μαύρο πλαίσιο χρωμίου γύρω από τους αεραγωγούς και την κεντρική κονσόλα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *